Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

MEANDI į „Eurovizijos“ finalo sceną lips sergantis

Sunkios pasiruošimo savaitės, jaudulys, daugybė interviu ir nemažas tempas. Tai išgyveno visi „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyviai, nuovargis atsiliepė ir neabejotinai vieno ryškiausių atrankos dalyvio MEANDI sveikatai. Į finalą jis atvyko jau kelias dienas sergantis.

Visas „Eurovizijos“ naujienas rasite ČIA

Į „Eurovizijos“ atrankas šiemet žengęs Saulius Šemiotas nebuvo tikras, kaip į jo pasirodymą reaguos lietuviška publika – šioje scenoje nieko panašaus dar neteko girdėti. Tačiau ir jo paties nuostabai, atlikėjas keliauja į finalą, jau turi etiketę, kaip šių metų atradimas, o ir savo spalvingu numeriu kaskart kelia žiūrovų šypseną.

Vis dėlto pasiruošimą finalui aptemdė sveikatos problemos. Į jį MEANDI atvyko sergantis, jau kelias dienas jis turi temperatūros. Tai galima buvo suprasti vos tik atlikėjui atvykus į Kauno „Žalgirio“ areną, kur šeštadienio vakarą vyks didysis „Eurovizijos“ finalas.

„Tiesą sakant, jaučiuosi labai blogai. Turiu temperatūros, bet tikiuosi, kad pavyks su viskuo susitvarkyti“, – po generalinės repeticijos žurnalistams atskleidė atlikėjas.

Užkulisių nuotraukos – galerijoje:

Pajuokauta, kad atlikėjas serga koronavirusu, todėl reikės izoliuoti visą areną. Vis dėlto finalininkas netrukus pridūrė, kad tai greičiausiai paprastas peršalimas, kurį nulėmė pervargimas.

„Labai varginanti savaitė buvo. Daug streso, jaudulio, interviu“, – pripažino jis.

Ir nors sveikatos problemos nuotaiką aptemdė, atlikėjas tiki savo galiomis, ir pabrėžia, kad šiuo momentu jam svarbiausia ne pergalė, o galimybė prisistatyti Lietuvai.

Visą jo pokalbį išgirsite vaizdo įraše:

VIDEO: MEANDI pripažino stipriai apsirgęs: „Tikiuosi, kad ne koronavirusas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius