Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Memai apie „Euroviziją“ – su prezidento rinkimų prieskoniais: dėl ko Sinkevičius guodė Jeglinską?

Nors ilgai laukta „Eurovizija“ jau baigėsi prieš kelias dienas, prisiminimus apie ją toliau puoselėja ne tik besitęsiantis tyrimas dėl Nyderlandų diskvalifikacijos, bet ir nesiliaujantys pokštai socialiniuose tinkluose.
Silvester Belt
Silvester Belt / Luko Balandžio nuotr.

Interneto platybėse pastarąją savaitę buvo gausiai pasipylę „Eurovizijos“ memai, o socialinių tinklų šmaikštuoliai Lietuvoje juokaudami apie „Euroviziją“ pasitelkė ir mūsų šalyje vykusių rinkimų aktualijas.

Taigi, besidžiaugiant „Eurovizija“ tuo pačiu buvo pašiepta Igno Vėgėlės nesėkmė, paguodos dėl paskutinės vietos rinkimuose arba „Eurovizijos“ totalizatoriuje sulaukęs Giedrimas Jeglinskas, o taip pat ir Remigijaus Žemaitaičio bei Eduardo Vaitkaus pateiktos staigmenos.

48 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle turinti paskyra „Aletumeme“ ilgiau nei savaitę publikavo „Eurovizijos“ tematikos įrašus, generavusius tūkstančius gerbėjų patiktukų. Abejingas apie jį sukurtams memams neliko ir Lietuvos atstovas Silvester Belt.

Memų kūrėjų dėmesio centre – Silvester Belt įvaizdis, šokiravęs Airijos pasirodymas, Nyderlandų diskvalifikacija, balsavimo ir rezultatų laukimas, nuostaba dėl Šveicarijos pergalės bei ilgam atmintyje įstrigę kiti „Eurovizijos“ kūriniai.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje