Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmojoje nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje triumfavęs Beissoul pranašystėmis apie pergalę konkurse nepasikliauja

Pirmojo nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio metu absoliučiu lyderiu tapęs 23-ejų metų unikalaus balso savininkas Beissoul (tikras vardas – Artūras Žabas) išlieka santūrus – nors ir žiūrovai, ir komisijos nariai jo pasirodymui skyrė daugiausiai simpatijų, vaikinas tikina savo galimybių nepervertinantis ir tolimesnėje konkurso eigoje pasikliaujantis likimu.
Atlikėjas Beissoul pirmojoje nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje tapo absoliučiu lyderiu
Atlikėjas Beissoul pirmojoje nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje tapo absoliučiu lyderiu / Vytauto Jaškausko nuotr.

Pats Beissoul teigia visai nesitikėjęs patekti į „Eurovizijos“ finalą, tačiau sužinojęs apie pergalę jos nesureikšmino. „Gyvenime viską stengiuosi priimti ramiai – taip buvo ir sužinojus atrankos rezultatus. Pergalės nesureikšminau – mane pasveikino keli draugai, didelės šventės tikrai neorganizavome“, – 15min.lt pasakojo atlikėjas.

Savo pasirodymą pirmajai atrankai jaunasis dainininkas ėmė ruošti vos sužinojęs, jog jo atliekama daina pateko į „Eurovizijos“ konkursą. „Tai užtruko apie mėnesį. Didžiausia investicija į pasirodymą buvo laikas. Džiaugiuosi, kad žmonės buvo pavyzdingi – laiku susirinkdavome repetuoti, stengėmės, dirbome“, – pasakoja vaikinas. Anot jo, didžiausias dėmesys ruošiantis atrankai buvo skirtas pačios dainos pateikimui publikai, bet ne šou. „Kalbant apie finansines investicijas galima sakyti, jog daug pinigų pasirodymui neskyrėme – labiau orientavomės į dainą, vokalines subtilybes. Svarstėme, kaip geriau atlikti kūrinį, kaip jį pateikti.“

Paklaustas, kaip žada tobulinti savo pasirodymą nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalui, įvyksiančiam kovo 3-iąją dieną, Beissoul tikina visų pirma pastengsiantis parodyti scenoje tai, ko nepavyko pademonstruoti pirmosios atrankos metu, tai realizuoti turėtų padėti didesnės finalo scenoje teikiamos galimybės. Maža to, vaikinas žada pakeisti sceninį įvaizdį, kuris, anot dainininko, daugeliui paliko neigiamą įspūdį.  „Gavau labai daug pastabų dėl savo išvaizdos, ypač iš pažįstamų. Jie žino, kad taip kasdien neatrodau, todėl stebėjosi, kad pasirinkau tokį įvaizdį. Padariau išvadas“, – sako dainininkas.

Tačiau nors į atrankos finalą žengia turėdamas pačius geriausius įvertinimus, o ir lažybų punktai nacionaliniame konkurso finale prognozuoja pergalę, pats Beissoul tokiais rezultatais pasikliauti nedrįsta. „Nesyk įsitikinome, kad tokios prognozės – it katė maiše, todėl sunku ką nors prognozuoti. Jei žmonės taip galvoja, vadinasi, galimybė reali. Vis dėlto, stengiuosi apie tai negalvoti ir nesvarstau, kas būtų vienokiu ar kitokiu atveju“, – atvirauja jis.

VIDEO: Beissoul - Why (Eurovision Song Contest 2012 Lithuania)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius