Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš „Eurovizijos“ finalą internete pasirodė nuogo Rusijos atstovo Sergejaus Lazarevo nuotraukos

Skaičiuojant paskutines valandas iki Stokholme rengiamo didžiojo „Eurovizijos“ finalo, į viešumą išlindo šių metų provokuojančios Rusijos atstovo Sergejaus Lazarevo nuotraukos.

Jose atlikėjas pozuoja sėdėdamas nuogas, šalia – prie radiatoriaus prirakinta pusnuogė susitaršiusi mergina, S.Lazarevas jai prie veido laiko pjūklą, rašo thesun.co.uk.

Pasak portalo, pikantiškos ruso nuotraukos buvo išplatintos ir gėjų pamėgtuose pornografiniuose puslapiuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rusijos atstovas „Eurovizijoje“ išreiškė paramą LGBT: „Pas mus yra gėjų klubų, patikrinkite „Google“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Rusijos atstovas Sergejus Lazarevas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rusijos atstovas Sergejus Lazarevas
„Youtube“ stop kadras/Sergejus Lazarevas
„Youtube“ stop kadras/Sergejus Lazarevas

Nors vėliau paaiškėjo, kad šios nuotraukos darytos prieš keletą metų, 2008-aisiais, tai nenuslopino Rusijos valdžios nepasitenkinimo. Kremliaus prašymu į viešumą išlindusios nuotraukos netrukus buvo pašalintos.

Toks skandalas prieš pat dainų konkurso finalą nuskamba jau nebe pirmą kartą. Praėjusiais metais panašus atvejis buvo ir su Rusijai atstovavusia Polina Gagarina. Tuomet likus paskutinėms dienoms iki „Eurovizijos“ finalo buvo paviešintos jos apsinuoginusios nuotraukos žurnale „Maxim“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Polina Gagarina žurnalo „Maxim“ fotosesijoje

S.Lazarevas šiemet laikomas vienu didžiausių pretendentu kovoti dėl per pergalės „Eurovizijoje“. Su daina „You Are The Only“ jis į sceną žengs 18 numeriu.

VIDEO: Rusijos atstovas „Eurovizijoje“ Sergejus Lazarevas - You are the only one

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius