Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Stano pasipiktino „Eurovizija“: „Džiaugiausi, kad mažesnieji vaikai pabėgdavo į savo kambarį“

Savaitgalis buvo kupinas įvykių, todėl šis pirmadienio vakaras TV3 laidoje „TOP 3“ toks pats gausus naujienomis. Žiūrovai ne tik išvys, kaip laukdami rinkimų rezultatų savo štabuose linksminosi kandidatai į Prezidentus ir jų komandos, bet pamatys ir stipriai kitokį vakarėlį – savaitgalį praūžusią „Drag Queen“ fiestą. O galiausiai savo nuomone apie šių metų „Euroviziją“ pasidalinso ir tas, kuris žodžio kišenėje tikrai neieško – Stanislavas Stavickis-Stano. Kuo ilgametė konkurso stebėjimo tradicija žinomam vyrui šiemet apkarto?
Stano komentuoja „Eurovizijos“ atstovų pasirodymus
Stano komentuoja „Eurovizijos“ atstovų pasirodymus / Stop kadras ir Vida press nuotr.

Šio vakaro laida uždavė klausimą, kuris, panašu, kirbėjo ne vieno galvoje – kas per velniava vyksta su „Eurovizija“? Pasibaigus dainų konkursui, daug žmonių stebisi, kaip toks renginys išvis galėjo būti transliuojamas. O ypač – be įspėjimų, jog turinys gali daryti žalą… vaikams. Juk čia netrūko nei nuogybių, nei satanizmo, nei sekso scenų.

Vida Press nuotr./Olly Alexander
Vida Press nuotr./Olly Alexander

Ir vis dėlto šio dainų konkurso laukiame kasmet. Kompozitorius S.Stavickis-Stano – ne išimtis. Stebėti šį renginį – ilgametė jo šeimos tradicija. Tačiau šiemet dainininkas jau gailisi, kad prie televizoriaus sėdo su vaikais. Anot jo, erotinės ar nuogo kūno demonstravimo scenos buvo kone kiekviename pasirodyme.

Stanislavas Stavickis-Stano
Stanislavas Stavickis-Stano

„Šiais metais buvo tokių pasirodymų, kad aš džiaugiausi, jog mažesnieji vaikai pabėgdavo į savo kambarį ir iš ten neišlįsdavo kurį laiką“, – atviravo Stano.

O labiausiai žinomą vyrą šokiravo Jungtinės Karalystės atlikėjas. Iš santūriųjų britų šito nesitikėjo greičiausiai niekas. „Pažįstami gėjai irgi sako: „Kaip taip galima?“ Kodėl ir už ką mes turime tai žiūrėti per televiziją? Ispanija irgi – su triko šokantys šokėjai. Tai yra tiesiog negražu, vulgaru, nefaina, per atvira. Net ir „Eurovizijai“, – sakė Stano.

Vida Press nuotr./Nebulossa
Vida Press nuotr./Nebulossa

Tiesa, tokiai nuomonei pritaria ne visi. Štai žurnalistas Andrius Užkalnis nesistebi, kad „Eurovizija“ buvo tokia, kokia buvo. Neva, bijai gėjų – nežiūrėk renginio išvis. O kadaise konkurse dalyvavęs Saulius Urbonavičius-Samas prisiminė, kad ir „LT United“ pasirodymas, nors buvo be seksualinės potekstės, sukėlė dalies žiūrovų pasipiktinimą.

Stanislavas Stavickis-Stano
Stanislavas Stavickis-Stano

„Tada visi lygiai taip pat piktinosi – kokie mes esame neišsiauklėję, aiškiname, kokie mes esame nugalėtojai, kokie esame neišprusę, ir čia viskas Š. O kokie „Lordi“ yra siaubekas – pabaisos ant scenos. Tačiau „Eurovizijoje“ tokių dalykų buvo visada“, – sakė jis.

Antrojoje dienos temoje – rinkimų naktis. Tai – naktis, kai Remigijus Žemaitaitis ragauja stipresnius gėrimus, blaivininkas Aurelijus Veryga prižiūri, kad pas Igną Vėgėlę niekas neprisigertų, o Jonas Pinskus svajoja, kad jo žmona taptų prezidente. Po rinkimų maratono nusimetę oficialumo rūbą, naktį kandidatai ir jų aplinka rinkimų štabuose atvirto į žmones, o šią transformaciją užfiksavo laidos komanda.

O jei vakarėlių dar bus mažai, nepraleiskite ir paskutiniojo dienos reportažo – Vilniuje neseniai įvykusio „Drag Queen“ vakarėlio, kurio metu vyrai persirengia moterimis ir lipa ant scenos. Renginyje sukiojosi ir žinomi veidai – Seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius bei aktorius Gytis Ivanauskas. Daugiau renginio akimirkų – jau šį vakarą.

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite 15min naujienlaiškius