Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Tarp „Eurovizijos“ favoritų – Čekijos atstovas: modelio darbą metė dėl muzikavimo gatvėse

Į „Euroviziją“ Mikolą Josefą siunčianti Čekija, panašu, sau vietą finale tikrai užsitikrino. 22-ejų vaikino daina „Lie To Me“ jau tapo viena iš konkurso favoričių.
Mikolas Josefas
Mikolas Josefas / Instagram nuotr.

Mikolas Josefas – kompozitorius, prodiuseris, dainininkas, multiinstrumentalistas, o taip pat – ir video klipų režisierius. Užaugęs Prahoje, dabar jis gyvena Vienoje.

Įdomu tai, kad jis metus dirbo modeliu – turėjo sutartis su garsiais mados ženklais. Tačiau po kiek laiko nusprendė šią karjerą nutraukti ir Prahoje, Vienoje, Osle, Hamburge ir kituose miestuose nusprendė pabūti gatvės muzikantu. Pakeliavęs po Europą, susitaupęs pakankamai pinigų, jis juos investavo į pirmąjį savo kūrinį „Hands Bloody“.

Šiemet jis į konkursą žengia su savo kūrybos daina, nors turėjo šansą pasirodyti ir pernai. 2017-aisiais atlikėjui buvo siūloma eiti į „Euroviziją“ su kūriniu „My turn“. Tačiau tąkart jis pasiūlymą atmetė – pasak jo, nepajautė dainos, ji neatspindėjo jo.

„Dabartinė mano daina yra apie jauną vyrą, kuriam sunku susirasti tinkamą merginą. Jis – ką tik po nemalonaus išsiskyrimo, bando nusikratyti neigiamų minčių. Daina apie laiką, kai yra sunku, bet negatyvumui nepavyksta tavęs užkariauti. Tas visas blogas mintis aš transformuoju į pozityvias, visa tai skamba ritmingoje dainoje, todėl žmonės gali šokti ir šypsotis jos klausydamiesi“, – apie savo kūrinį Wiwibloggs kalbėjo Mikolas.

Jo daina dėmesį atkreipė dar ir dėl to, nes klipe atlikėjas... joja ant kupranugario. „Iš tiesų, norėjau filmuotis su meška, bet tada supratau, kad filmuoti su tokiais gyvūnais nėra legalu. Su kupranugariu aplink studiją apjojome tris kartus, aš panikavau, bet kartu buvo ir smagu“, – pasakojo dainininkas.

VIDEO: Mikolas Josef - Lie To Me (Eurovision version) - Czech Republic - Official Music Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius