Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Transvestitė Dana International iš Izraelio „Eurovizijoje“ žada atskleisti save

Pirmadienį Izraelio atstovė „Eurovizijoje“ Dana International filmavosi konkursinės dainos „Ding Dong“ vaizdo klipe, režisuotame Uri Schitzer. Žurnalistams pavyko užfiksuoti kelias filmavimo akimirkas, po filmavimo atlikėja noriai atsakinėjo į pateiktus klausimus. Dalyvavimas šių metų „Eurovizijoje“ Danai International nebus pirmas – 1998-aisiais konkurse atlikusi dainą „Diva“ mergina pelnė šaliai pergalę užimdama pirmąją vietą konkurse.
Dana International dalyvaus „Eurovizijoje“
Dana International dalyvaus „Eurovizijoje“ / eurovision.tv nuotr.
Stopkadras ia klipo/Dana International
Stopkadras iš klipo/Dana International

Savo dalyvavimą „Eurovizijoje“ dainininkė Dana International komentavo ramiai ir realistiškai: „Tiesa, kad neturėjau didelio noro vėl važiuoti į šį konkursą. Leidau reikalus spręsti vadybininkui, tačiau gyvenimas visad toks – priimi sprendimus ir tik vėliau sužinai, ar jie buvo teisingi. Pasitikiu savo komanda ir žinau, kad esu gerose rankose“, – sakė atlikėja. 

Dana International, paprašyta palygintį planuojamą šių metų pasirodymą su prieš tai buvusiu, atviravo, jog šiais metais ketina atstovauti netik savo šaliai, bet ir atskleisti žiūrovams pačią save. „Žinoma, kad smagu būtų užimti kuo auštesnę vietą, tačiau visada prisimenu, kad tai – tik žaidimas, tad labiau nei pergalės noriu juo pasimėgauti“, – tikino ji.
 
Žurnalistams parodžius Izraelio atstovei „Eurovizijos“ megėjų sudarytą konkursantų reitingą, kuriame merginai skiriama vos 15 vieta, Dana International nesutriko. Ji sakėsi puikiai žinanti, ką reiškia tokie spėjimai – pasak jos, tokie išankstiniai vertinimai būna kasmet, tačiau realybėje balsai pasiskirsto visai kitaip. Atlikėja priminė pernai Vokietijai atstovavusios Lenos pavyzdį, kai mažai kas tikėjo dainininkės sėkme, tačiau jai pavyko pasiekti pergalę. 
 
Kitą savaitę Dana International žada skristi į Paryžių, kur planuoja susitikimą su dizaineriu Jean – Paul Gaultier. Mados žinovas jau yra kūręs drabužius atlikėjai – prieš 13 metų laimėjusi „Euroviziją“ atlikėja vilkėjo būtent jo sukurtą kostiumą. Dainininkė išreiškė lūkesčius, kad dizaineris bus apsišarvavęs kantrybe ir sugebės pakęsti visas jos užgaidas.
 
 
VIDEO: Dana International - Behind the scences of Ding Dong
VIDEO: Dana International - Ding Dong (Israel)
VIDEO: Israel - Dana International - Diva (live) - Eurovision 1998

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius