Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – „drag“ karalienių šou: „Euroganza 2024“ titulą iškovojo Lenkijos atstovė Edma

Penktadienį Vilniaus naktinis klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus. 5 naujos šalys ir 5 nauji pasirodymai šį vakarą pasitiko renginių serijos „Balaganza“ scenoje. Spalvingi, ryškūs, gyvybingi ir labai įvairūs Drag karalienių numeriai keitė vienas kitą. Šį vakarą Aura More, Malena, Mama Ruz, Pinxie Nix ir Edma varžėsi dėl „Euroganza 2024“ laimėtojos titulo.
Vilniaus naktinis klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus
Vilniaus naktinis klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus / Tauro Gūdmanto nuotr.

Vakaro staigmena renginio scenoje buvo niekur prieš renginį viešai neskelbti nacionalinės „Eurovizija.lt“ atrankos dalyviai – Aistè ir jau kelialapį į finalą iškovojęs Silvester Belt. 2023-aisias „Eurovizijos“ palaikymo komandų, komentatorių ir žinovų širdis užkariavo Ukraina, kuriai atstovavo Vanda Saiko. Šiais metais „Euroganza“ laimėtoja Drag karalienė iš kaimyninės Lenkijos – Edma.

Tauro Gūdmanto nuotr./Klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus"
Tauro Gūdmanto nuotr./Klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus"

Iškart po „Balaganza“ karalienių pasirodymų koncertą klube vakarėlio dūzgėse surengė ir savo eurovizinę dainą pristatė dar viena „Eurovizija.lt“ nacionalinės atrankos dalyvė Eglė Jakštytė-ELEY. Po šešerių metų sugrįžtanti atlikėja jautėsi stipriau nei bet kada anksčiau. Galingas vokalas, uždeganti choreografija traukė klube susirinkusių dėmesį.

Tauro Gūdmanto nuotr./Klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus"
Tauro Gūdmanto nuotr./Klubas „Soho“ subūrė „Eurovizijos“ gerbėjus"

Kitas Drag renginys sostinės gėjų klube vyks jau vasario 9 d. Prieš pat Valentino dieną naktinio klubo scenoje šį kartą pasirodys puikiai žinomos „Emmy“ apdovanojimą pelniusio realybės šou „RuPaul's Drag Race“ dalyvės iš Vokietijos, Austrijos, Šveicarijos ir Jungtinės Karalystės. Kelly Heelton, Metamorkid, Tessa Testicle ir Pixie Polite Vilniuje pirmą kartą pasitinka „Dramatica“ organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius