Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kristina Ivanova pasidalijo varškės sūreliais pagardinto obuolių pyrago receptu

Grupės „Magnit“ lyderė Kristina Ivanova, penktadienį švęsdama Pyragų dieną, pasidalijo savo mėgstamo varškės sūreliais pagardinto obuolių pyrago receptu.
Kristina Ivanova iškepė varškės sūreliais pagardintą obuolių pyragą
Kristina Ivanova iškepė varškės sūreliais pagardintą obuolių pyragą / Asmeninio albumo nuotr.


„Pyragų diena – tai saldi aukojimo tradicija. Vieni ją švenčia ragaudami gardumynus ir aukodami, o kiti – gamindami“, – šios dienos idėją priminė Kristina.

Vienas mėgstamiausių jos saldžių kepinių – obuolių pyragas, pagardintas varškės sūreliais. Jo receptu K.Ivanova ir pasidalijo socialiniame tinkle. 

Pyragui reikės:
• 1 indelio kondensuoto pieno
• 1 kiaušinio
• 1 šaukšto grietinės (sodai užgesinti)
• 1 arbatinio šaukštelio sodos
• 7 šaukštų miltų
• 8 obuolių
• 3 varškės sūreliai

Gaminame:

Į stiklinę įdedame šaukštą grietinės, į grietinę šaukštelį sodos ir išmaišome, tada į dubenį išpilame kondensuoto pieno indelį, įmušame kiaušinį, grietinę (su soda) ir 7 šaukštus miltų, viską išmaišome.

Nulupame obuolius ir supjaustome gabalėliais, sumetame į dubenį su paruošta mase ir vėl išmaišome. Susipjaustome varškės sūrelius ir išdedame į sviestu pateptą formą (arba sviestinį popierių), tada išdedame jau paruoštą masę ir kepame 45 minutes vidutinio karštumo orkaitėje.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius