Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Stiliaus katastrofa ant raudonojo kilimo: 10 blogiausiai apsirengusių „Auksinių gaublių“ viešnių

Los Andžele vykusiuose „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose ne visoms viešnioms pavyko sužibėti ant raudonojo kilimo – kai kurios stipriai prašovė pro šalį besirinkdamos apdarus iškilmingam vakarui.
Jane Fonda, Kate Hudson, Katy Perry, Portia Doubleday ir Regina King
Jane Fonda, Kate Hudson, Katy Perry, Portia Doubleday ir Regina King / „Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Los Andžele išdalyti „Auksiniai gaubliai“: triumfavo „Hju Glaso legenda“

Bene daugiausia kritikos strėlių sulaukė paprastai itin elegantiška Jane Fonda. Tiek mados kritikai, tiek internautai su žemėmis sumaišė jos įvaizdį, o neįprastą apykaklę lygino su kriauklėmis, prancūziškais desertais, porcelianinių lėlių ir cirko klounų apykaklėmis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jane Fonda
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jane Fonda

Žavingoji Kate Hudson apdovanojimų ceremonija pasirinko rizikingą suknelę ir šįkart prašovė pro šalį – jos kūno spalvos „Michael Kors“ suknelė atidengė pernelyg daug odos ir paprasčiausiai nesižiūrėjo. Be abejo, visi sutinka, kad aktorės pilvo presas – įspūdingas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate Hudson
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate Hudson

Kritikos sulaukė ir Rooney Mara, kaip ir Kate Hudson, pasirinkusi kūno spalvos suknelę. Su šiuo „Alexander McQueen“ drabužiu aktorė atrodė pernelyg išblyškusi, o suknelės detalės atrodė tarsi pasidraikę skarmalai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rooney Mara
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rooney Mara

Aktorė ir režisierė Regina King per „Auksinių gaublių“ apdovanojimus norėjo sublizgėti ir tai jai tikrai pavyko, tačiau ne iš gerosios pusės – aukso žvyneliais dekoruota suknelė ir baltas šleifas buvo stiprus šūvis pro šalį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Regina King
AFP/„Scanpix“ nuotr./Regina King

Buvusi serialo „Bjaurusis ančiukas“ žvaigždė America Ferrera pasirinko jos figūrai ne itin tikusią ryškiai geltoną „Jenny Packham“ suknelę, kuri išryškino aktorės figūros trūkumus ir paslėpė privalumus.

„Scanpix“/AP nuotr./America Ferrera
„Scanpix“/AP nuotr./America Ferrera

Mados kritikai prieštaringai vertina Katy Perry įvaizdį, tačiau vis tik daugiau tų, kuriems dainininkė pasirodė kiek per vulgari tokiam iškilmingam vakarui. Katy Perry įvaizdį mados kritikai praminė taip: kai „Playboy“ susitinka su „Prada“.​

„Scanpix“/AP nuotr./Katy Perry
„Scanpix“/AP nuotr./Katy Perry

Serialo „Ponas robotas“, kuris buvo pripažintas geriausiu metų draminiu serialu, aktorė Portia Doubleday veikiausiai norėjo pasirinkti futuristinį įvaizdį, tačiau rezultatas išėjo ne visai toks – ji labiau priminė žėrintį disko kamuolį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Portia Doubleday
AFP/„Scanpix“ nuotr./Portia Doubleday

Aktorė Sarah Hay „Auksiniams gaubliams“ pasirinko pilkšvai melsvą „Marchesa“ suknelę, tačiau visą vaizdą sugadino beprasmiškai atrodantis tiulis, kurio buvo nepagailėta.

„Scanpix“/AP nuotr./Sarah Hay
„Scanpix“/AP nuotr./Sarah Hay

„Sostų karų“ aktorė Natalie Dormer prašovė pro šalį su savo raudonojo vyno „J. Mendel“ suknia, kurią sugadino neaiški juoda apykaklė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Natalie Dormer
AFP/„Scanpix“ nuotr./Natalie Dormer

Ne itin vykusį ansamblį ant raudonojo kilimo pademonstravo ir Natalie Dormer kolegė iš „Sostų karų“ Emilia Clarke, kuri visiškai pradingo savo juodoje „Valentino“ suknelėje su ilgu apsiaustu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke
AFP/„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius