Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„100 000 eurų grynais“ dalyvė įsitikinusi: mažiausiai gyventojų yra Azijoje!

Šį penktadienį, spalio 7-ąją, TV3 žaidimo „100 000 eurų grynais“ dalyvių poros ir toliau bandys įveikti netikėčiausius Marijaus Mikutavičiaus užduodamus klausimus, mėgindami laimėti išsvajotą pinigų sumą.
Marijus Mikutavičius
Marijus Mikutavičius / TV3 nuotr.

Penktadienį intelektualią ir azartišką kovą tęs 37-erių kaunietė, pradinių klasių mokytoja Vilma, ir jos draugė 35-erių Auksė. Moterys po praėjusios laidos išsaugojo net 67 500 eurų, o atsakyti teliko į penkis klausimus.

Laidos vedėjui Marijonui draugėms uždavus klausimą „Kuriame žemyne yra mažiausiai gyventojų?“, Vilma buvo įsitikinusi, jog tai – Azija. laimei, Auksė ne visai pasitikėjo savo drauge ir nusprendė pinigus padalinti ant kelių atsakymų variantų.

Po moteriško dueto į žaidimą stos vilniečiai draugai ir buvę bendradarbiai – 29-erių automobilių techninės apžiūros kontrolierius Giedrius ir 28-erių Rytis. Vyrai dar prieš žaidimą juokavo, kad arba privalo laimėti, arba žmonos išvarys juos iš namų.

Išgirdę pirmąjį klausimą, automobilių žinovai plojo rankomis – „Kurioje šalyje gaminami autobusai ‚Ikarus‘?“ Atsakymas atrodė elementarus, tačiau ar neteks Giedriui ir Ryčiui nusivilti? O gal kaip tik jie taps dar vienais žaidimo laimėtojais?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius