Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

11 kg priaugusi Karolina Meschino: „Gal save pakritikuokite ir trūkumų paieškokite“

Milane studijuojanti ir profesionalia stiliste ketinanti tapti Karolina Meschino pripažino, kad nuo praėjusių metų gegužės priaugo 11 kilogramų. 176 cm ūgio mergina šiuo metu sveria 67 kilogramus, tačiau to visai nesigėdija ir nežada slėpti. Anaiptol, mergina išsakė griežtą nuomonę apie tuos, kurie tyčiojasi iš moterų kūno formų.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Asmeninė nuotr.

Socialiniame tinkle nuomonę išreiškusi K.Meschino savo mintimis pasidalijo ir su Žmonės.lt skaitytojais. Mergina teigė, kad priaugusi 11 kilogramų pradėjo girdėti nemalonias pašalinių žmonių replikas.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Meschino
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Meschino

„Pastaruoju metu pastebėjau iš šalies, kad žiauriai daug vaikinų ir merginų šneka apie svorį ir kritikuoja baisiausiai vieni kitus, kas koks yra storas. Kažkaip anksčiau niekad neatkreipdavau dėmesio į tai, nes pati niekada nesiskundžiau savo figūra. Bet taip jau atsitiko, kad nuo praėjusios gegužės dėl neteisingo gyvenimo būdo priaugau 11 kilogramų.

Taip, aišku, neturiu kuo pasigirti, kai kurios moterys nėštumo metu tiek nepriauga, kiek aš iš oro, tiesiog gulėdama lovoje priaugau… Tiesiog pati dabar neatrodau kūda kaip undinėlė manekenė, kažkaip pradėjau labiau girdėti ir tai, ką girdžiu, mane labai dirgina.

Kas per debiliškas nusistatymas dabar yra, kad merginos yra gražios tik tada, kai yra super kūdos, perkarusios taip, kad krūtinės kaulai net lenda lauk, o jei atrodai sveikai, tai esi stora? Gerai, kiekvienas turi savo skonį – visiems patinka sportiškos lieknos merginos, tokia jau ta tiesa. Bet kas žmonėms negerai su galva, kurie vadina merginas, kurios sveria 2 kilogramais daugiau nei jie patys, storomis?

Aš rimtai sprogstu iš nervų klausant, kaip klubuose ar kavinėje merginos stebi viena kitą ar žiūri nuotraukas feisbuke ir 10 minučių bamba aptarinėdamos kiekvieną lašinuką.

Redos Mickevičiūtės nuotr./Karolina Meschino
Redos Mickevičiūtės nuotr./Karolina Meschino

Kur mes nusiritome? Jūs gal rimtai nematę žmonių, kurie yra stori, kurie kovojo su antsvoriu? Save gal pakritikuokite ir savyje geriau trūkumų paieškokite? Nenoriu būti bloga ir pasakoti, kaip tokios merginos pačios atrodo, aptarinėdamos „taip gražiai“ kitas, bet jei jums storos merginos yra tos, kur besijuokiant išlenda mini pagurklis, arba sėdint iš džinsų šonų išryškėja nedidelis lašinukas, tai atsiprašau. Tai aš tada išvis ne stora, o banginis? Aš asmeniškai pati nesijaučiu stora, nors be abejo esu apkūnesnė dabar su savo +11 kilogramų, bet rimtai plyšta ausys klausant, kai merginas, kurios sveria 55 kilogramus, vadina storomis, šlykščiomis, pilvotomis ir visaip kitaip. Turėkite sąžinės“, – mintimis dalijosi K.Meschino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius