Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

120 parduotuvių valdžiusi milijonierė U.Usevičiūtė į laidos filmavimą iš Radviliškio ėjo penkias dienas

Šiauliuose gyvenanti verslininkė Ugnė Usevičiūtė Lietuvą stebina vis naujais rekordais. Visai neseniai ji įveikė daugiau nei 600 kilometrų pėsčiomis ir nuėjo visą piligriminį žygį „Camino Lituano“.
Ugnė Usevičiūtė
Ugnė Usevičiūtė / Aleksandro Broko („Culture Bridge“) ir asmeninio albumo nuotr.

Maža to, po savaitės Ugnė jau rengėsi naujam iššūkiui: iš Radviliškio į filmavimą Vilniuje, LNK studijoje, ji, kartu su savo drauge Skaidra Dišle, atėjo pėsčiomis. Tai truko penkias dienas.

„Pamačius pėsčiomis keliaujantį žmogų reakcijų būna įvairių. Viena iš populiariausių: ko čia vaikštot, eikit dirbti. Bet iš tiesų, galima sakyti, aš jau ir dirbu ėjike. Per mėnesį iš 30 dienų 22 dienas intensyviai ėjau“, – laidoje „KK2 penktadienyje“ pasakojo Ugnė.

LNK stopkadras/Ugnė Usevičiūtė
LNK stopkadras/Ugnė Usevičiūtė

Dabartinis verslininkės gyvenimas kardinaliai skiriasi nuo to, koks jis buvo anksčiau. 120 parduotuvių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje valdžiusi moteris buvo visa galva panėrusi į verslą ir svėrė daugiau nei 200 kilogramų.

Dabar Ugnė 140 kilogramų lengvesnė, o pomėgiai visai kiti, nei buvo anksčiau. Ugnė smarkiai sumažino savo verslo apsukas ir Vilniuje įstojo mokytis dietetikos.

Taigi, jos žygis į Vilnių pėsčiomis – tarsi naujo etapo simbolis.

Požiūrį į verslą kardinaliai teko keisti ir populiariam kelionių organizatoriui Rimvydui Širvinskui-Makaliui, kurio veikla dėl pandemijos praktiškai sustojo.

Netikėtus iššūkius kaip tik dabar tenka įveikti ir Viliui bei Violetai Tarasovams. Birželio mėnesį itin sudėtingą kojos traumą patyręs Vilius keletą savaičių buvo praktiškai neįgalus. O sveikimas – iki šiol nepasibaigęs. Taigi, visa buitis – ant Violetos pečių.

Apie sudėtingą operaciją, įtampą dėl COVID-19, ir skausmingą sveikimo procesą atlikėjai pasakojo „KK2 penktadienyje“. Visi laidos svečiai buvo pakviesti į netikėtą eksperimentą. Studijoje vyko virvių sukimo iššūkis. Jei naujo sporto norite išmokti ir jūs, pasiruoškite storesnę virvę ir penktadienio vakarą 19.30 val. būkite su LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius