-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min premjera – atlikėja Paula pristatė vaizdo klipą „Body talk“: jausmus atskleidė per judesius

Prieš keletą savaičių sostinės publikai debiutinį albumą „Body Talk“ pristačiusi atlikėja Paula Valentaitė pirmadienį 15min studijoje surengė ir to paties pavadinimo singlo vaizdo klipo premjerą. Jį sukurti 18-metei atlikėjai padėjo režisierius Gytis Ivanauskas.

„Dažnai pasiklystu savo pačios mintyse, manau, jog daug žmonių gerai žino tą jausmą. Kai net savos mintys apgauna, kūnas pirmas išduoda tiesą. Mūsų kūno kalba apie mus neretai pasako daugiau nei kartais norėtume ir man buvo labai įdomu dainoje tai patyrinėti“, – atvirauja Paula.

Vaizdo klipe, kurį įamžino VGTU „LinkMenų fabrike“ dainininkė filmavosi „one take“ arba kitaip vieno kadro vaizdo klipe, kuriame laisvi judesiai ir vasariškas dainos skambesys susijungė į visumą.

„Kaip dainos kūrimo bei įrašo metu meto, taip ir filmuojant šį video leidau sau būti laisva, šiek tiek išprotėjusia – taip, kaip tuo metu norėjosi! Būtent todėl visiškai pasidaviau emocijoms ir dainos nuotaikai. Džiaugiuosi, kad visa su klipu dirbusi komanda taip pat susitelkė į neįprastą procesą, rezultatas gavosi kokio ir tikėjomės – netikėtas“, – juokauja atlikėja.

15min studijoje Paula pristatė ne tik naują klipą, bet ir papasakojo apie naują debiutinį albumą ir tolimesnius karjeros planus.

Žiūrėkite pokalbio įrašą:

Atlikėja atskleidžia, kad įamžintame vaizdo klipe yra ir paslėpta žinutė, skirta įsikūnytos merginos vaikinui.

„Šioje dainoje tampu mergina, besistengiančia padaryti įspūdį vaikinui, tuo pačiu norėdama išlaikyti mistikos elementą. Užuot aiškiai pasakiusi kaip jaučiasi, ši mergina atskleidžia savo paslaptis kalbėdama kūno kalba“,– apie dainos idėją pasakoja Paula.

Netrukus Paula išleis ir pirmąjį mini albumą „Body Talk“.

„Po pirmojo koncerto sulaukiau daug žinučių su klausimais – kada? Taigi jau galiu drąsiai sakyti, kad ilgai laukta akimirka įvyks kitą pirmadienį. Albumas tai dar viena mano svajonė, kuriai pats metas išsipildyti, todėl su jauduliu ir nekantrumu to laukiu“, – pasakoja Paula.

Prie vaizdo klipo kūrybos dirbo ir žinomas kinematografas Petras Skukauskas, įamžinęs ne vieną dėmesį prikaustantį darbą.

„Body Talk“ arba kitaip „kūno kalba“ – pati daina padiktavo klipo idėją. Manau, kad tai nemažai pasako, ko galima tikėtis! Ši daina gimė visai netikėtai ir man ji asocijuojasi su laisvumu, lengvumu, kurį perteikėme ir vaizduose“, – teigia Paula.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius