-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – diskusija „Kaip išsaugoti santuoką, o kada viltis yra didžiausias priešas“

Skyrybų statistika Lietuvoje nesikeičia ir vis dar šokiruoja – kone pusę santuokų baigiasi jų nutraukimu. Pastarąjį pusmetį žiniasklaidoje nuaidėjo ir ne vienos žinomos poros santykių baigties aidai. Tad kokios pagrindinės klaidos poras skatina sukti skirtingais keliais, kaip jų išvengti? O kada geriausia nebegyventi viltimi, jog situacija pasikeis, ir tapti skyrybų iniciatoriumi? Apie visą tai – diskusija 15min studijoje.
15min studijoje – diskusija „Kaip išsaugoti santuoką, o kada viltis yra didžiausias priešas“
15min studijoje — Svetlana Misevičienė, Beata Tiškevič ir Dainius Židanavičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pastarųjų dešimtmečių statistika rodo, kad ištuokų skaičius nemažėja, priešingai, ženkliai auga. Civilinės metrikacijos duomenis per pastarąjį pusmetį tik Vilniuje įregistruotos 1752 santuokos, tačiau skyrybų skaičius ne ką mažesnis – nutrauktos net 882 santuokos.

Penktadienį tiesioginės transliacijos metu kalbėjomės, kaip išsaugoti šeimą šiais įsigalėjusių skyrybų laikais, o kada viltis, jog situacija santykiuose pagerės, yra didžiausias priešas.

15min studijoje viešėjo laidų vedėja, aktorė Beata Tiškevič. Savo pirmoje knygoje „Vyvenimas“ ji atvirai ir be užuolankų aprašė savo gyvenimą, kuriame ryškią žymę paliko ir nutrūkusi pirmoji santuoka. Su Beata tiesioginiame eteryje kalbėjomės, kokias pamokas pavyko išmokti, kaip plėtoti kokybiškus santykius, išmokti argumentuotai bendrauti.

Pokalbio metu į klausimus atsakė ir skyrybų advokatas Dainius Židanavičius. Jis papasakojo su kokiomis problemomis dažniausiai susiduria išsiskirti nusprendę žmonės, patarė, ką reikėtų žinoti, kad teisiniai procesai neužsitęstų.

Diskusijoje taip pat dalyvavo Vilniaus šeimos psichologijos centro psichologė Svetlana Misevičienė. Ne vienerius metus sutuoktinius konsultuojanti ekspertė pasidalijo įžvalgomis, kurios pravers kiekvienai porai.

Žiūrėkite tiesiogiai:

VIDEO: Kaip išsaugoti santuoką, o kada viltis yra didžiausias priešas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius