Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų koncertiniu atlikėju“ pripažintas A.Mamontovas: apie „senių“ skandalą ir komentatorių kritiką

Antradienį 15min studijoje svečiavosi legendinis Lietuvos muzikos atlikėjas, M.A.M.A 2018 Metų koncertiniu atlikėju už penkiasdešimtmečio turą pripažintas Andrius Mamontovas. Tiesioginio eterio metu muzikantas dalijosi mintimis apie kilusį „senių“ skandalą, komentatorių reiškiamą kritiką kūrėjams ir vieną unikaliausių patirčių karjeroje – darbą „Abbey Road“ studijoje.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jau visai netrukus – kovo mėnesį, A.Mamontovas po didžiąsias Lietuvos arenas Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje pradės naują koncertinį turą. Pirmą kartą dainininkas koncertuos kartu su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru.

Žiūrėkite pokalbį su A.Mamontovu apie „Abbey Road” studijoje įrašytą naujo formato albumą ir koncertinį turą po Lietuvą – tiesiogiai iš 15min studijos.

VIDEO: Andrius Mamontovas 15min studijoje pasisakė apie senių skandalą ir komentatorių nemeilę

Koncertuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, be albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių“ dainų, bus galima išgirsti „Laužo šviesą“, „Kitokį pasaulį“, „Saulės miestą“ ir kitus žymiausius A.Mamontovo kūrinius. Visas jų aranžuotes orkestrui sukūrė talentingasis Jievaras Jasinskis.

Koncerto metu bus pristatytos prieš 20 metų išleisto solinio A.Mamontovo albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių“ kompaktinė ir vinilinė plokštelės, kurios praėjusių metų gruodžio mėnesį buvo įrašytos legendinėje „Abbey Road” studijoje Londone, kartu su Lietuvos kameriniu orkestru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius