Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

17 keisčiausių faktų apie seksą

Nors daugelis galvoja, kad beveik viską išmano apie seksą ir jo subtilybes, britų viktorinos „QI“ kūrėjai, surinkę įdomiausius ir netikėčiausius faktus apie seką iš knygos „1227 Quite Interesting Facts“, pasiryžo jus nustebinti.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Seksas Santykiai
  1. Vienas iš dešimties gimstančių vaikų Europoje yra pradėtas „Ikea“ lovoje.
  2. Knygos „Vyrų seksualinė elgsena“ („Sexual Behavior in the Human Male“ – angl.) autorius Alfredas Kinsey per savo gyvenimą kolekcionavo vapsvas ir galėjo pasigirti 5 milijonų vapsvų kolekcija. Taip pat A.Kinsey galėjo į savo penį susigrūsti dantų šepetėlį šeriais į priekį .
  3. Britų slaptieji agentai nustojo naudoti sėklą kaip nematomą rašalą, nes ji skleisdavo kvapą, jei būdavo nešviežia.
  4. Viename spermatozoide yra užkoduota net 37,5 MB DNR informacijos. O ejakuliacijos metu iš viso yra perduodama 15,875 GB užkoduotos informacijos. Ją būtų galima sutalpinti į 62 „Apple“ firmos „MacBook Pro“ nešiojamuosius kompiuterius.
  5. Vaisinių muselių patinėlius labiau nei tuos, kurie susiporavo su savo rūšies patelėmis, traukia alkoholio kvapas.
  6. Šeško patelei gresia mirtis, jei ji nepasimylės nors kartą per metus.
  7. Pasaulyje per sekundę yra parduodamos septynios „Viagra“ tabletės.
  8. Vokiškai kontraceptikai yra vadinami „Schwangerschaftsverhütungsmittel.“ Kol ištarsite tokį žodį, gali būti ir per vėlu.
  9. Amerikos Psichiatrų asociacija iki 1973 metų homoseksualumą laikė psichine liga.
  10. XV amžiaus geriausiai parduodama knyga – „Dviejų mylimųjų pasakojimas“ („The Tale of the Two Lovers“ – angl.). Tai erotinė novelė apie vyrą, kuris vėliau tapo Popiežiumi Pijumi II.
  11. Vaisingo vyro organizmas per dvi savaites pagamina tiek spermos, kad galėtų apvaisinti visas pastoti galinčias pasaulio moteris.
  12. 2008 metais Kipre dirbę archeologai rado keistą radinį – švino tabletę, ant kurios parašytas prakeiksmas: „Kiekvieną kartą, kai mylėsiesi, tau skaudės penį.“ Niekas iš radusių negalėjo suprasti, kas ir kam parašė tokį prakeiksmą.
  13. Pažinčių portalo Match.com įkūrėjas Gary Kremenas išsiskyrė su savo mergina, kuri naująją meilę surado būtent jo kurtame tinklalapyje.
  14. Gymnophoria  – tai jausmas, kuomet kas nors mintyse jus nurenginėja.
  15. Šimpanzės patelės jėga patiriant sueities malonumus prilygsta šešių suaugusių vyrų jėgai.
  16. Per 2012 metų Londono Olimpines žaidynes, kurios truko 17 dienų, dalyvavusiems atletams buvo išdalinta 150 tūkst. prezervatyvų, tai būtų po 15 kiekvienam.
  17. „G“ taškas vos nebuvo pavadintas „Whipple pakutenimu“ („Whipple Tickle“ – angl.), mat šis pavadinimas iš pradžių labiausiai patiko jį atradusiai profesorei Beverley Whipple.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius