-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandose“: šių dienų pasaka – kiauliaganys siekė „Mis ūkininkaitės“ širdies

Klysta tie, kurie mano, kad meilės be išskaičiavimo nėra. LNK laida „24 valandos“ parodys sukrečiančią begalinės meilės ir atsidavimo istoriją.
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Ponia Valė prašo grąžinti jai vyrą, kuris jau septynerius metus gyvena pas kitą moterį. Svetimoteriauti Povilas pradėjo dar anksčiau, tačiau Valė visus paklydimus jam atleisdavo. O šiemet jų santuokai būtų jau 35-eri metai.

Dar įspūdingiau tai, kad Povilas po patirto insulto tapo sunkiu ligoniu – praktiškai nekalba. Bet dabartinė jo draugė nė už ką nesutinka grąžinti Povilo teisėtai žmonai, o ji pasiryžusi padaryti bet ką, kad tik trijų vaikų tėvas grįžtų namo. Sutuoktiniai nesimatė jau ketverius metus, tad galima įsivaizduoti Valės jaudulį, kai ji, „24 valandų“ kūrybinės grupės lydima, pabeldė į namų, kuriuose dabar gyvena Povilas, duris. Patikėkite, vaizdo, kai Povilas, jaukiai įsitaisęs tarp dviejų svarbiausių savo gyvenimo moterų, pasiryžusių dėl jo padaryti bet ką, koketuoja su abiem iš karto, jūs dar ilgai nepamiršite.  

Kitas laidos pasakojimas – apie Tadą, save vadinančiu „rimtu bachūru“. Vienuolika metų už grotų praleidęs jaunas vyras laisvėje nusprendė išbandyti... kiauliaganio amatą. Tačiau įsidarbinęs pas ūkininkus, auginančius pusantro šimto kiaulių, Tadas ištvėrė tik penkias dienas. Už kurias dabar nori atgauti neva sutartą atlygį – 500 Lt. Versijos, kodėl kiauliaganio karjera tęsėsi taip trumpai, skiriasi, tačiau besigilinant į šią istoriją vis stiprėja įtarimas, kad ji galėjo nepasisekti dėl Tado simpatijos žaviai ūkininkų dukrai, net pelniusiai „Mis ūkininkaitės“ titulą. 

Apie meilę neįtikėčiausiomis jos formomis „24 valandos” pasakos 16.40 val. trečiadienį per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius