-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„3-io buto“ atidaryme – Smorigino ir Valinskienės flirto kulminacija

Antradienį 20.30 val. TV3 savo žiūrovams pirmą kartą atvers „3-io buto“ duris. O ten – dirigentas Modestas Pitrėnas skambins pianinu, šokėjas Deividas Meškauskas lips į vonią pas Aistę Paškevičiūtę, Skaiva Jasevičiūtė klaupsis ant kelių prieš Alaną Chošnau, o susisiekimo ministras Eligijus Masiulis mušis į krūtinę tvirtindamas, kad tie, kurie per šventes paliko netvarką keliuose, bus pamurkdyti kaip kačiukai.
Inga Valinskienė ir Jurijus Smoriginas
Inga Valinskienė ir Jurijus Smoriginas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Alanas „3-io buto“ vakarėlyje pasirodė be Aidos Žiliūtės. Dėl to viena buto šeimininkių Skaiva panūdo pagaliau visiems laikams išsiaiškinti: jie išsiskyrę ar ne. Intymus pokalbis pasibaigs parklupimu ant kelių, Alanas patikins, kad Skaiva turi šansų! Ši puls plėšyti jo marškinėlių ir netikėtai išvys kažką įspūdingo, ko dar niekas nebuvo mačiusi.

Tuo metu Jurijus Smoriginas neatplėš akių nuo Ingos Valinskienės. Visą rudenį seriale „Šok su manimi“ trukęs jųdviejų flirtas galop sprogs kaip bomba „3-io buto“ atidarymo vakarėlyje.

Į svečius užsukęs ministras E.Masiulis įteiks butelį buto šeimininkui Gediminui Jauniui. Svetainėje jiedu kalbėsis apie tai, kas kaltas, kad Lietuvos keliai per šventes atrodė tragiškai. Skaiva prisipažins per Kūčias kelyje Vilnius–Klaipėda praleidusi net 7 valandas ir iš baimės prie vairo gėrusi valerijoną.

Karšto pokalbio metu šaltų nervų dirigentas M.Pitrėnas ramiai skambins pianinu, o „Lietuvos talentų“ atradimas Mikas galąs dantis…

Aštrialiežuvis Justinas Jankevičius, visą veiksmą budriai stebintis iš savo lokacijos – baro, laidys kietas ir šmaikščias replikas.

Buto orlaides – langus į pramogų pasaulį – prižiūrinti Jurga Klimaitė-Riebling narplios roko operos „Jėzus Kristus – Superžvaigždė“ skandalą. Ji išsiaiškino, kad teismais lietuviams grasinantis seras Andrew Lloydas Webberis Vilniaus pramogų arenoje turėjo savo „informatorių“.

A.Paškevičiūtė skandalų nenori, bet faktas, kad projekto „Šok su manimi“ nugalėtoją D.Meškauską šnekins savo vonioje, jau savaime skandalingas…

Sensacijų „3-iame bute“ nestigs iki pat transliacijos pabaigos. Juk Leonardas Pobedonoscevas-Leo sumanys visiems pasunkinti gyvenimą „linksmomis aplinkybėmis“, t. y. kiekvieną antradienį sugalvoti buto šeimininkams užduotį, kuri neretai privers pakovoti su savo ego!

Žvaigždžių buto atidarymo vakarėlyje tuo galės įsitikinti Nijolė Pareigytė, Lukas Pačkauskas, Artūras Bajor, Lidija Rasutis, Irena Starošaitė ir kiti visuomet laukiami ir mylimi „3-io buto“ draugai.

Intriguojamas šou „3-ias butas“ – antradieniais 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius