Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

33-iąjį gimtadienį švenčianti Aistė Pilvelytė: „Aš kuo tolyn, tuo gražyn“

Dainininkė Aistė Pilvelytė liepos 27-ąją savo 33-iąjį gimtadienį pasitiko namuose, su vidine ramybe bei džiaugsmu širdyje. Žinoma atlikėja teigė mielai pasinaudojanti proga per savo gimtadienį susitikti su artimais žmonėmis ir brangiais bičiuliais.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kadangi gyvenu miške, man čia labai gera, nesinori niekur kelti kojos. Vakare atvažiuos draugai ir gražiai pasibūsime. Tikiuosi, lietus nelis. Tai bus šventė artimų žmonių būryje, juk ne jubiliejus ir nedarau grandiozinio gimtadienio. Bus vien mano brangiausi draugai“, – portalui Žmonės.lt sakė Aistė.

Dainininkė tikino, kad gimtadienis jai smagi šventė. „Jei nieko gyvenime nesureikšmintume, tai kuo tada džiaugtis? Gimtadienius reikia sureikšminti, juk tokia proga būna tik kartą per metus. Tądien gali pajusti geras emocijas ir gerai praleisti laiką, nes viename būryje pamatai mylimiausius žmones. Man tai didelė šventė, nes labai myliu savo draugus ir ne kiekvieną dieną visi susitinkame“, – kalbėjo A.Pilvelytė.

Aistė tikino nesanti iš tų, kurie skundžiasi, kad paseno dar metais. „Aš kuo tolyn, tuo gražyn. Mano nuomone, moteris su kiekvienais metais tampa gražesnė, išmintingesnė ir brandesnė“, – linksmai sakė dainininkė.

A.Pilvelytė prisipažino, kad jos planas gimtadienio rytą ilgėliau pamiegoti, kad šventės metu nepavargtų vakaroti, nepasisekė dėl daugybės sveikinimų, užplūdusių telefonu nuo pat ankstyvo ryto. Aktyviai bičiuliai ir pažįstami dainininkę šventės proga sveikino ir „Facebook“ tinkle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje