Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

36-ojo gimtadienio proga Katažina Zvonkuvienė sau linki rasti daugiau laiko šeimai ir niekur nebeskubėti

Antradienį dainininkė Katažina Zvonkuvienė švenčia gimtadienį. Jai suėjo 36-eri. Dar praėjusiais metais ji degė noru griausmingai paminėti gražią sukaktį, o šiemet sako besijaučianti gerokai ramiau. Gal todėl ir didelio vakarėlio nenumatė – tik pasibuvimą su artimiausiais šeimos nariais ir geriausiais bičiuliais.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Norisi ramybės. Todėl ir ypatingos šventės nebus, tik šeimyniškas pasisėdėjimas su artimiausiais žmonėmis“, – Žmonės.lt sakė Katažina.

Pastarieji metai jai buvo itin įtempti. Daug veiklos, daug įvairių projektų, dėl kurių dėmesio šeimai nepavyko skirti tiek, kiek norėtųsi.

Galbūt todėl šiandien Katažina nusprendė viešai pasižadėti – ji taps šeimyniškesnė ir artimiausiu metu daugeliui naujų projektų sakys „ne“.

„Po „Žvaigždžių duetų“ pasakiau sau, kad pristabdysiu. Norėčiau daugiau laiko skirti šeimai, vyrui. Suprantu, kad jei nepadėsiu aiškaus taško, jei neturėsiu konkretaus tikslo – visą gyvenimą vis kur nors lėksiu. O taip nebenoriu. Labiau už viską dabar noriu niekur neskubėti“, – Žmonės.lt kalbėjo ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Tačiau dėl įtemptų dienų ir itin užimto grafiko Katažina sako anaiptol nesigailinti. Taip ji neva elgėsi sąmoningai, keldama sau aukštus tikslus karjeros srityje.

„Galiu drąsiai sakyti – pastarieji metai man buvo patys geriausi profesine prasme. Gavau daug patirties, daug pamokų. Labiausiai vertinu tai, kad po metų galiu atsigręžti ir pasakyti, jog padariau tą ir aną, kai ko išmokau, kad pasiekiau savo užsibrėžtus tikslus. Jaučiu, kad augu, kad einu į priekį – tai man svarbiausia“, – kalbėjo dainininkė.

Katažina nesigina vis dažniau pagalvojanti apie šeimos pagausėjimą. „Norėtųsi, bet nieko čia nepaskubinsi. Esu tikinti, tikiu, kad Dievas kiekvienam duoda savo kelią, kad kiekvienam savu laiku atseikėja tam tikrus dalykus. Bus matyti, kaip čia kas susidėlios“, – šyptelėjo ji.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

O kol kas Katažina mėgaujasi poilsiu. Pasak jos, visas gegužės mėnuo jai bus ramesnis, todėl su vyru Deivydu Zvonkumi jau dėliojasi būsimų atostogų planus.

„Būtinai ištrūksime kur nors kartu pailsėti, nors kur tiksliai vyksime, dar nesame suplanavę. Norisi ir saulės, ir ką nors pamatyti... Dar reiks apsitarti“, – kalbėjo Katažina.

Tačiau ši kelionė nebus susijusi su gimtadieniu. Pasak jos, tiek jai, tiek Deivydui norisi smagių, šeimyniškų, tikrų atostogų. „Deivydas gimtadienio dieną kaip tik grįžta iš kelionės, todėl jis pats man bus didžiausia dovana“, – prasitarė Katažina.

TAIP PAT SKAITYKITE: 35-ąjį gimtadienį švenčianti Katažina Zvonkuvienė mamai Halinai Nemycko dovanojo solinį koncertą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius