Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7-erius metus motociklą vairuojanti Ernesta: „Baikerių pasaulį užkariauja moterys“

Vilniaus motociklininkų sezone pasirodžiusi baikerė Ernesta prie motociklo vairo sėdi jau septynerius metus. Tiesa, su pertraukomis. Prie pačios vairuojamo klasikinio „Suzuki VS 800” motociklo Ernesta atrodo itin efektingai, pati neslepia įsitikinimo – baikerių pasaulį užkariauja moterys.
Baikerė Ernesta
Baikerė Ernesta / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Per kelis šimtus motociklininkų į Vingio parką šeštadienio popietę sutraukusiame renginyje Ernestos – sunku nepastebėti. Ji – viena iš nedaugelio moterų, kuri pati pasirodė vairuodama motociklą, o ne tik atvyko palaikyti mylimųjų. 

Žmonės.lt jau rašė apie efektingą renginyje apsilankiusių moterų stilių. 

Apie važinėjimą motociklu Ernesta pasakoja itin noriai – neslepia, kad kelyje jai yra nutikę visko.

„Kažkada skaičiau, kad kiekvienas motociklininkas statistiškai per trejus metus patiria po avariją – eismo įvykių išties yra labai daug. Vis dėlto man pasisekė – per 7-erius metus turėjau vos vieną eismo įvykį ir jis buvo itin nežymus“, – pasakojo Ernesta pridurdama, jog avariją ji padarė važiuodama baikerių kolonoje, tačiau tada atsipirko lengvai: motociklą apgadino menkai, o pati teturėjo mėlynę.

Baikerė Ernesta
Baikerė Ernesta

Mergina neneigia, kad pradžioje prie motociklo vairo sėsti jai buvo išties baisu, tačiau patiriamas malonumas priverčia išlakstyti visas baimes. 

„Drąsos vairuoti motociklą tikrai reikia, tačiau tas pojūtis, kai suvaldai tokį svorį, jauti vėją, susilieji su gamta, patiri adrenaliną, viską atperka – baimės beveik nelieka“, – šypsosi mergina.

Paklausta, ar pažįstamų rate yra daug motociklą vairuojančių merginų, Ernesta pastebi besikeičiančias tendencijas. „Pastebėjau tendenciją, kad vis daugiau moterų ir merginų sėda prie motociklo vairo – turiu keturias drauges, kurios vairuoja, žinau ir daugiau merginų. Manau, moterys užkariauja baikerių pasaulį“, – juokiasi Ernesta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius