Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Jagelavičiūtė madų šou pasirodė su vestuvine suknele: nuotakai kompaniją palaikė L.Gricius

Ketvirtadienio vakarą viena garsiausių šalies drabužių dizainerių Agnė Kuzmickaitė „Tech Park“ erdvėje, įsikūrusioje Sapiegų parke, pristatė jubiliejinę savo kolekciją. Madų šou nepraleido visas būrys garsenybių, tarp kurių – ir stilistė, nuomonės formuotoja Agnė Jagelavičiūtė.

It nuotaka pasipuošusi Agnė Jagelavičiūtė tiesiog kaustė aplinkinių žvilgsnius. Į A.Kuzmickaitės mados šou susirinkusiems fotografams stilistė pozavo kartu su fotografu Luku Griciumi, šventiniam vakarui taip pat pasirinkusiu neįprastą „jaunikio“ įvaizdį.

Kalbėdama su portalu Žmonės.lt A.Jagelavičiūtė neslėpė – išskirtiniam A.Kuzmickaitės mados šou ji kruopščiai ruošėsi.

„Labai stengiausi. Agnės kūryba yra wow, tai norisi taip ir atrodyti“, – sakė ji.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Agnės Kuzmickaitės kolekcijos svečiai
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Agnės Kuzmickaitės kolekcijos svečiai

Paklausta, kodėl mados renginiui pasirinko nuotakos įvaizdį, A.Jagelavičiūtė tik nusišypsojo: „Mes gyvename tokiame pasaulyje, kuriame sąvokos yra labai susimaišiusios. Jums atrodo, kad aš vilkiu vestuvinę suknelę, o gal aš vilkiu išleistuvių suknelę. Šiuolaikiniame pasaulyje reikia kuo mažiau štampų“, – apie savo įvaizdį kalbėjo Agnė.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Agnės Kuzmickaitės kolekcijos svečiai
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Agnės Kuzmickaitės kolekcijos svečiai

A.Kuzmickaitės mados šou pasirodžiusi A.Jagelavičiūtė atskleidė jau seniai besižavinti ne tik šios dizainerės kūryba, bet ir jos asmenybe.

„Dizaineriai, kurie visada palaiko pulsą su savo mados šou, jie yra patys gerbiamiausi. Agnė sistemingai kiekvienais metais rengia savo parodymus, o tai reikalauja labai daug pinigų, labai daug darbo. Ji nesako, ai, nėra pinigų ir nedarome. Ne, ji dirba sistemingai. Ji tikrai yra viena iš keleto dizainerių, kurie palaiko mados šou idėją“, – su portalu Žmonės.lt kalbėjo A.Jagelavičiūtė.

Silistė pridūrė, kad iš A.Kuzmickaitės įkvėpimo galėtų pasisemti daugelis.

„Agnė yra visokia, ją gali vadinti ir menininke, ir fyfa. Ji tikrai neįsižeis, jei aš ją taip pavadinsiu. Tuo labiau, kad ne tik kūryba, bet ir Agnės mokslinis kelias labai įkvepia. Ji tikrai gali padaryti viską, ką tik nori“.

VIDEO: Garsūs A.Kuzmickaitės kūrybos gerbėjai neliko abejingi naujai kolekcijai – įvardijo, kas juos žavi labiausiai

Ketvirtadienio vakarą viena žymiausių Lietuvos drabužų dizainerių Agnė Kuzmickaitė pristatė jubiliejinę, jau dešimtąją, asmeninę pret-a-porter kolekciją. Joje – ne tik rugsėjį Londono mados savaitės programoje pristatyti modeliai, bet ir dar niekur neregėtos naujienos bei įspūdingiausi drabužiai iš ankstesnių kolekcijų.

A.Kuzmickaitė savo kūrybą kasmet pristato ne tik įspūdinguose šou, bet ir nuosekliai dalyvauja užsienio mados renginiuose – kurtus drabužius dizainerė yra pristačiusi mados renginiuose Milane, Paryžiuje, Kyjive, Berlyne, Rygoje ir, žinoma, Londone, kur per paskutinius ketverius metus gyvai ir video formatu Londono mados savaitės renginiuose kolekcijas pristatė net penkis kartus.

VIDEO: A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatymo šou: įspūdingiausi drabužiai ir niekur neregėtos naujienos

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius