Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Šedžius jau džiaugiasi šeštu vaiku: mylimoji E.Pilvinytė pagimdė antrą jų atžalą

Andrius Šedžius ir jo širdies draugė Erdvilė Pilvinytė nuo šiol girdės dar daugiau vaikiško juoko – gimė antra poros atžala. Pačiam verslininkui tai jau šeštas vaikas.
Andrius Šedžius, Erdvilė Pilvinytė
Andrius Šedžius, Erdvilė Pilvinytė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Kad pagausėjo jos ir Andriaus šeima, Erdvilė atskleidė savo instagramo paskyroje. Antradienį ji pasidalijo nuotrauka su vežimėliu.

Šią žinią A.Šedžius patvirtino ir portalui 15min. Vyras atskleidė, kad jam ir E.Pilvinytei dar prieš mėnesį gimė mergaitė, kurią pavadino Adriana.

Tai – lotynų kilmės vardas, kilęs iš Adrijos jūros pavadinimo, turint omenyje žmogų, gyvenantį prie Adrijos jūros „adrijietis“.

Žinią apie būsimą šeimos pagausėjimą sausio viduryje pranešė laida „KK2“.

A.Šedžius kalbėjo, kad jam svarbiausia ne nuveikti darbai, o užauginti vaikai. Anot jo, taip galima įtvirtinti savo atminimą.

„Visi žinos, kad giminėje buvo vienas žmogus, kuris darė kažką, gyveno ir jo dėka mes turim tiek daug palikuonių. Manau, kad vaikai yra geriausia, ką tėvai po savęs gali palikti gyvenime“, – minėtoje laidoje kalbėjo A.Šedžius.

Vis tik Andrius sako, kad nuopelnų už vaiko priežiūrą negalėtų sau prisiimti. Tai, anot jo, daro mama.

„Iš tikrųjų daugiausia vaikui dėmesio skiria mama. Manau, kad mano atvejis klasikinis, kur tėtis dirba, rūpinasi buitimi, kad nieko netrūktų, kad vaikai būtų pavalgę“, – „KK2“ sakė jis, pridūręs, kad griežtas yra tik vienu atveju – jog vaikai būtų paskiepyti.

15min primena, kad 2020 m. lapkritį pora susilaukė savo pirmagimio. Šią džiugią žinią 15min patvirtino A.Šedžius. Tiesa, tąkart viešėjęs Hamburge, todėl lemtingą akimirką šalia Erdvilės būti negalėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius