-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Abipus sienos“ atvers A. Valinsko bylą

Prieš dešimtmetį visų Lietuvos teismų instancijų pripažinto kaltu dabartinio Seimo pirmininko Arūno Valinsko bylą „Abipus sienos" žurnalistai atvers neatsitiktinai.
A.Valinskas
A.Valinskas / „Scanpix“ nuotr.

Niekur iki šiol viešai neskelbti policijos įrašai ir politiko paaiškinimai veikiausiai privers ne vieną susimąstyti. Ar tokį norime matyti Seimo pirmininką, o gal net ir prezidentą?

„Valinskas šiaip yra gabus žmogus, talentingas. Bet kiti žmogaus charakterio ypatumai, būdas dabar atsiskleidžia visu ryškumu. Tai labai stiprus puikybės, garbėtroškos jausmas, išreikštas cinizmas", -–sako TV laidų prodiuseris S.Bartkus.

Apie buvusios televizijos žvaigždės misiją aplinkiniai ėmė kalbėti iš karto po rinkimų. Kas paakino A.Valinską ropštis į valdžios olimpą, iškeisti „Auksinių svogūnų" spindesį ir galimybę toliau šaipytis iš politikų į Seimo vadovo postą?

Surengtoji naujai suburtos koalicijos partijų vadovų spaudos konferencija ir pirmasis prisistatymas šoką sukėlė daug kam: kodėl sukibę rankomis A.Zuokas ir A.Valinskas prieš žurnalistus ėmė puikuotis esą teisti?

„Kuo toliau į kapines – tuo mažiau prisikėlusių", – vos prieš kelis mėnesius savo partijos šūkį pristatė praeityje teistas Seimo pirmininkas. Kad tai ne tušti pažadai, jau spėjo įsitikinti net ir buvę artimiausi politiko bičiuliai.    

Apie juoku paverstas vestuves, A.Valinskui skirtą bausmę ir Seimo pirmininko pastangas nutildyti visus, besidominčius jo ryšiais, teistumu, sandoriais – trečiadienį 19.40 LNK publicistikos laidoje „Abipus sienos".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius