Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė neabejoja, kad „Eurovizija“ prarado savo svarbą

Vėlyvą šeštadienio naktį paaiškėjus, kad mūsų šalies atstovas Donatas Montvydas „Eurovizijos“ dainų konkurso finale užėmė 14 vietą, pasipylė įvairūs šio konkurso vertinimai.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Vinco Alesiaus nuotr.

Vieni džiaugėsi, kad Donatas neliko tarp paskutiniųjų, kiti pyko, kad mūsų kaimynės šalys ar šalys, kuriose gausu lietuvių emigrantų, neskyrė mums pakankamai balsų. Tačiau kol visi dalijosi savo nuomonėmis apie balsavimą, oficialioje „Eurovizijos“ būstinėje apsilankiusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė išsakė kiek kitokią nuomonę. Kaip pati Agnė teigė, ji, nebūdama muzikos eksperte, į šį dainų konkursą žiūri kaip žmogus iš šono.

„Gal ir blogai nuskambės, bet man atrodo, kad šis konkursas tik mums vieniems yra toks svarbus. Mes, kaip jauna šalis, norime visur dalyvauti, teikiame daug vilčių tokiems dalykams, bet tai senovinis konkursas. Gal ir turime jame dalyvauti, bet jis nebėra toks svarbus, – Žmonės.lt sakė garsi moteris. – Kartais atrodo, kad žiūrime į konkursą, kuris buvo prieš 10 metų.“

Gal todėl Agnė pernelyg neliūdėjo, kai paaiškėjo, kad D.Montvydas užėmė 14 vietą, kai daugelis neabejojo, kad jo pasirodymas bus įvertintas geriau. Svarbiausia, kaip mes patys jį vertiname. „Mes visą konkursą jautėmės labai stipriai. Nesu muzikoje daug ką suprantanti, todėl sakau kaip žmogus iš šono – bendrame kontekste, manau, pasirodėme labai gerai“, – neabejojo A.Jagelavičiūtė.

Luko Balandžio nuotr./ Eurovizijos finalo stebėjimas
Luko Balandžio nuotr./ „Eurovizijos“ finalo stebėjimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius