-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Agnė Petravičienė po skyrybų – į politiką

Alytiškės Agnės Petravičienės ir panevėžiečio Radži Aleksandrovičiaus duetas – vienas iš tų sėkmingųjų realybės šou produktų, kurie sėkmingai klesti iki šiol. Ne vienerius metus, kol Radžis atvirai visai Lietuvai pasakojo apie savo namus, moteris, augintinius, ateities planus ir iš kalėjimo išėjusią mamą, Agnė atkakliai tylėjo, teigiama LNK pranešime spaudai.
Agnė Petravičienė
Agnė Petravičienė. / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Visai neseniai Dzūkijos sostinėje apie 34 metų atlikėją ėmė sklisti pikantiškiausios istorijos. Ar iš tiesų moteris išsiskyrė su savo vyru? Ar tikrai paliko namus?  Ir įtartinai greitai apsukusi galvą vietos politikui bei verslininkui ištekėjo antrą kartą? Kalbėdama su LNK laida „Neišgalvoti gyvenimai“, Agnė nebeslėpė antrųjų savo vestuvių ir prisipažino, kad asmeninė šventė norint išvengti skandalo, vyko ne Alytuje, o Vilniuje. Tačiau  viso šio slapukavimo priežastis – anaiptol ne jaunosios nėštumas, kokios nors užkulisinės intrigos, o didelis skausmas, kuris  liko subyrėjus pirmajai šeimai.

Slapčiomis užsimezgusį meilės ryšį dabar Agnė vadina pačiu tikriausiu tarnybiniu romanu. Užgrūdinta scenos, žiūrovų bei interneto komentatorių kritikos, nusprendusi prabilti atvirai Agnė nevengia aštrių klausimų. Ypač dabar, kai ant nosies – savivaldos rinkimai. O Agnė Petravičienė paskelbė apie naują savo gyvenimo iššūkį. Ji, kaip ir kitos pramogų pasaulio  žvaigždės, eina į politiką.

Ar šiuo metu Agnė Petravičienė – teisingame kelyje? Ar išsiskyrusi, ištekėjusi ir pasukusi į politiką ji nesuklydo? Antradienį 20.30 val. „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi  tik per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius