Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 28 /2014 09 29

Agness Landau namuose užpulta jos sesuo: buvo iškviesta policija ir greitoji pagalba

Moterimi siekiantis tapti ir Agness Landau prisistatantis Raulis Mammadli vėlų sekmadienio vakarą socialiniame tinkle kreipėsi į bičiulius pagalbos. Išgąsčio sukrėsta Agness pranešė, kad į jos namus bandė įsibrauti nepažįstami asmenys, jie užpuolė A.Landau seserį.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Dėmesio! Sirgdama gulėjau lovoje. Kažkas ėmė belsti į duris. Mano sesuo jas atidarė“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė A.Landau.

Jos teigimu, vaikinai čiupo jos seserį už plaukų ir ėmė temti į laiptinę.„Gerai, kad ji spėjo uždaryti duris, o aš iškviečiau policiją ir greitąją pagalbą. Policija su medikais nieko nepadarė. Ten buvo maždaug šeši žmonės. Ir jūs sakot, tai yra normalu?“, – retoriškai klausė A.Landau.

„Pagaliau darykime kažką prieš šią nelemtą šalį. Nesulaikau ašarų ir kiekvieno iš jūsų prašau pagalbos. Dabar turiu susirasti naują gyvenamąją vietą! Skubiai!“ – socialiniame tinkle rašė A.Landau.

Taikėsi į Agness, nuskriaudė seserį

Agness įsitikinusi, kad vaikinai norėjo nuskriausti ją, o ne seserį, bet taip atsitiko, kad sesuo atidarė jiems duris. „Kažkokie iškrypėliai pasibeldė į duris, pasakė, kad turi mums siuntinį. Sesė atidarė duris, o kažkas griebė ją už plaukų. Norėjau bėgti jai padėti, o tuo pačiu metu per langą, kuris yra prie namo durų, įskrido didelis akmuo. Gerai, kad tuo metu dar nelėkiau pas seserį – būtų tiesiai man į galvą pataikęs“, – Žmonės.lt pirmadienio rytą pasakojo Agness.

„Iškart kviečiau policiją, bet jie užuot važiavę iškart pas mus, pradėjo klausinėti visokių dalykų – vardo, pavardės, kas, kodėl nutiko... Sakau jiems – važiuokit greičiau! Koks skirtumas mano vardas ir pavardė? Mus galėjo užmušti per tą laiką. Kol atvažiavo policija – jie jau buvo pabėgę“, – toliau pasakojo Agness.

Sesuo stipresnė už mane, aš visą vakarą verkiau, o ne ji, aš labiau išsigandau.

Ji aštuoniolikmetei seseriai iškvietė greitąją medicinos pagalbą, nes, anot jos, „ji visa drebėjo, skaudėjo visą kūną“.

„Ją nuvežė į Lazdynų ligoninę, aš važiavau iš paskos su policija. Trečiojo policijos komisariato pareigūnai žadėjo šįryt septintą paskambinti, bet dar nesulaukiau jokio skambučio“, – sakė devintą ryto kalbinta Agness.

Ji kartu su seserimi apsistojo viešbutyje ir ketina ieškotis naujos gyvenamosios vietos, nes atgal grįžti po šio incidento į namus nebenori.

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi sesuo, Agness patikino, kad viskas gerai, jos abi yra kartu. Šiuo metu niekur nedirbanti Agness apgailestavo, kad ligoninėje už sesers apžiūrą reikėjo sumokėti, o medikai, anot jos „nieko nepadarė“.

„Sesuo stipresnė už mane, aš visą vakarą verkiau, o ne ji, aš labiau išsigandau. Ji man net sakė – sumušė mane, o verki tu“, – atviravo Agness.

Ji piktinosi, kad yra tokių vyrų, kurie kelia ranką prieš moterį: „Nesuprantu, ir jie vadinami vyrais? Čia tikrai nebuvo vyrai, čia buvo penki-šeši p**erai, ir jie sumušė merginą. Nesuprantu, kaip jie paskui gali į save veidrodyje žiūrėti?“

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius