Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aidas Manikas. Kuo aš prastesnis už Nataliją Bunkę? (papildyta lapkričio 26 d.)

„Esu priverstas palikti Lietuvą“, – sako atlikėjas A. Manikas (34). Ne kartą mums pasakojęs apie šį mėnesį turėjusias įvykti jo ir Londone gyvenančios Jurgitos vestuves, Aidas su liūdesiu kalba apie pasikeitusius planus.
Aidas Manikas su Jurgita
Aidas Manikas su Jurgita / Asm. albumo nuotr.
Temos: 1 Roma Mačiulytė

 „Jurgita supyko ant manęs, kad aš, būdamas Lietuvoje ir daug koncertuodamas, skiriu jai per mažai dėmesio. Prisipažįstu: tikrai buvau apleidęs mūsų santykius. Todėl ji man iškėlė sąlygą: arba skiriamės, arba atidedame vestuves, o aš kraustausi gyventi pas ją į Londoną. Meilė nugalėjo, todėl jau po kelių dienų emigruoju“, – pasakoja Aidas.

Vyras muzikinę veiklą tikisi tęsti ir užsienyje:  „Kadangi mano mergina dirba floristikos srityje, aš taip pat nesėdėsiu rankų sudėjęs. Planuoju savo dainomis džiuginti lietuvių bendruomenes Anglijoje. Aš savęs nesureikšminu ir nevadinu žvaigžde, tačiau Lietuvoje per dvejus metus surengiau šimtą koncertų. Manau, padirbėjau neblogai. Nemanau, kad man teks griebtis juodų darbų. Visą gyvenimą dirbu tik kvalifikuotą darbą. Net tada, kai buvau emigravęs, ne braškes rinkau, o dirbau uogų kokybės tikrintoju.“

Vestuves su Jurgita Aidas planuoja pavasarį. Negalime atlikėjo nepaklausti, kaip jis, kadaise viešai pripažinęs savo netradicinę orientaciją, kitaip sakant, potraukį prie vyrų, staiga susidomėjo moterimis.  „Šiais laikais žmonės dėl reklamos padarytų bet ką. Surežisuoja vestuves, imituoja avarijas, kuria intrigas. Nesu išimtis. Prieš kelerius metus norėjau atkreipti į save dėmesį, o tuo metu buvo labai madinga kurti įvairias istorijas. Leidau sau improvizuoti. Žmonės iki šiol teiraujasi, kokia mano orientacija. Kaip yra iš tiesų? Pirmoji mano meilė buvo moteris. Dabar aš taip pat esu su moterimi. Jeigu mylėčiau vyrą, taip ir pasakyčiau. Niekas prie mano lovos nestovėjo ir nematė, ar aš kada nors miegojau su kokiu vyru. O gėjų tarp mano draugų tikrai yra. Ir apskritai, nusprendžiau nebesiteisinti. Miegojau, miegu ir miegosiu, su kuo tik noriu“, – sako Aidas.

Vyras prisipažįsta, kad yra viena aplinkybė, kuri sulaikytų jį nuo emigracijos. „Jei sulaukčiau rimto televizijos prodiuserio pasiūlymo, mielai jį priimčiau. Puikiai tikčiau įdomiam televizijos projektui. Kuo aš prastesnis už Nataliją Bunkę? Šį klausimą man dažnai po koncerto užduoda klausytojai. Aš atsakau, kad tikrai nesu prastesnis“, – šypsosi Aidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius