-65% metinei prenumeratai! Išskirtinis pasiūlymas.
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Airinė Palšytė – apie savo meilę per atstumą: „Nelinkėčiau to net priešui“

Europos čempionė, Lietuvos rekordą pagerinusi šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė pastarosiomis dienomis sulaukia didžiulio dėmesio ir įvairiausių klausimų, ne tik apie iki šiol svarbiausią gyvenimo pergalę. Gerbėjams įdomus ir asmeninis lengvaatletės gyvenimas, jos širdies reikalai. Airinė draugauja su buvusiu atletu Valdu Valintėliu. Pora santykius puoselėja per atstumą.
Airinė Palšytė su sidabriniu apdovanojimu
Airinė Palšytė ir Valdas Valintėlis / Alfredo Pliadžio nuotr.

A.Palšytė antradienį lankėsi 15min studijoje. Pokalbio tiesioginiame eteryje metu lengvaatletė džiaugėsi kol kas svarbiausiu karjeros pasiekimu – aukso medaliu Europos čempionate, atviravo apie karjeros iššūkius. Nepaliesta neliko ir asmeninio gyvenimo tema.

Romantiškus jausmus savo išrinktajam, buvusiam 400 m per barjerus bėgikui Valdui Valintėliui A.Palšytė puoselėja jau aštuonerius metus. Pastaruosius metus pora draugauja per atstumą – V.Valintėlis studijuoja ir dirba Danijoje.

15min studijoje A.Palšytė atviravo, kad santykių per atstumą nelinkėtų net priešui.

„Jis baigė chemijos studijų magistrantūrą. Sunku, nes aš esu Lietuvoje, negali dažnai matytis, – kalbėjo A.Palšytė. – Draugui sakiau, kad sezonu metu tikrai negaliu pas jį skraidyti, tai per daug mane vargina. Santykiai per atstumą yra antras darbas, sunku, nelinkėčiau to net priešui, tai tikrai sunku. Bet aš turiu savo tikslus, jis turi savo, jam gerai sekasi, būtų labai negražu iš mano pusės sakyti grįžk į Lietuvą ir būk su manimi.“

Dar anksčiau 15min paklausta apie galimas sužadėtuves bei vestuves A.Palšytė pabrėžė, kad šiuo metu jai svarbiausia – karjera.

„Pradžioje maniau, kad po Rio. Bet nusprendžiau dar 4 metus pabandyti pakovoti su pasauliu ir įsirašyti į istoriją, kad po to galėčiau ramiai tekėti ir gimdyti vaikus“, – anksčiau yra sakiusi Airinė.

Visą pokalbį su A.Palšyte galite išgirsti čia:

VIDEO: 15min studijoje — Europos čempionė Airinė Palšytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius