-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 16 /2013 10 21

Aistė Jasaitytė-Čeburiak susilaukė antros dukros

Aistės ir Romano Čeburiakų šeimoje jau krykštauja nauja atžala. Patikimi Žmonės.lt šaltiniai praneša, kad moteris trečiadienį po vidurdienio pagimdė mergaitę.
Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu
Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Sutuoktinių pirmagimė dukra Elzė jau netrukus galės džiaugtis mažos sesutės draugija. 

Portalui Žmonės.lt susisiekus su R.Čeburiaku, jis patvirtino, kad trečiadienį Aistė susilaukė 2750 gramų sveriančios, 49 centimetrų ūgio mergaitės.

„Gimdymas buvo lengvesnis nei pirmas. Pats procesas truko tik 5 minutes“, – portalui Žmonės.lt atviravo R.Čeburiakas. Šokėjas patvirtino, pats stebėjęs dukros atėjimą į pasaulį.

Romanas sakė, kad jaučiasi laimingas, kaip niekuomet. O Aistė po gimdymo taip pat jaučiasi puikiai: „Šiuo metu esu absoliučioje euforijoje. Esame labai laimingi, tikiuosi, kad ši euforija nesibaigs greitai.“

Vyras sakė, kad dėl antros dukros vardo jiedu su žmona dar galutinai neapsisprendė. „Dėl vardo dar nesame nusprendę, tačiau yra minčių. Drauge priimsime sprendimą, tada ir atskleisime“, – sakė džiaugsmo neslepiantis Romanas.

Žmonės.lt skaitytojams primena, kad modelis Aistė Jasaitytė ir šokėjas Romanas Čeburiakas susipažino dalyvaudami šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“.

Ant parketo gimusi simpatija netrukus peraugo į meilę ir per 2009 metų Žolines, rugpjūčio 15-ąją, įsimylėjėliai atšoko pagoniškas vestuves. Pirmosios dukters Aistė ir Romanas susilaukė 2010-ųjų sausio 1-ąją.

Papildyta 10.21 d. Praėjus keturioms dienoms nuo mergaitės gimimo, R.Čeburiak Žmonės.lt astkleidė, kad dukrelei išrinktas Sofijos vardas. „Tokį vardą parinkome bendru sutarimu – abiems mums patiko šis vardas, taip ir nusprendėme“, – sakė R.Čeburiak pridūręs, jog abu tėvai norėjo tarptautinio vardo dukrelei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius