Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistį Mickevičių sukurti kvepalus „The Velvet Killer“ įkvėpė Davido Lyncho filmai

„The Velvet Killer“ – kvepalai, subalansuoti brunetėms, bet tinka ir blondinėms“ – tokiu šūkiu į savo naujo aromato moterims pristatymą kvietė aktorius ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius. Vyras pasakojo, kad sukurti šį kvapą jį paskatino „film noir“ kino žanras ir žinomiausiais šios krypties atstovas, režisierius Davidas Lynchas.
Ineta Stasiulytė ir Aistis Mickevičius
Ineta Stasiulytė ir Aistis Mickevičius / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Iš tiesų šie kvepalai gali kelti pačias įvairiausias asociacijas su kinu. Mane iš tiesų ir įkvėpė film noir, tas juodasis kino žanras. Davidas Lynchas, žinia, yra vienas garsiausių šio žanro atstovų. Taigi, tai ir yra pagrindinis mano įkvėpimo šaltinis. Beje, šiuose filmuose kaip taisyklė visada pasirodo įspūdingos moterys. Šis kvapas skirtas būtent joms“, – pasakojo Aistis. „FUMparFUM“ prekės ženklo savininkas išvardijo pagrindines savo naujųjų, aštriai ryškių kvepalų natas: Omano frankincenso eterinis aliejus, taip pat raudonųjų mandarinų, vanilės ir muskuso, baltųjų lelijų kvapai.

Dar prieš kvepalų pristatymą Vilniaus senamiesčio butike „Decolte“, pasirodė stilingas, juodai baltas Gretos Garbo ir kino aukso amžių primenantis plakatas, kuriame viliojančiai pozavo aktorė ir šių naujųjų kvepalų mūza Ineta Stasiulytė. Aistis patvirtino, kad Ineta jam priminė film noir kino juostų moterį, todėl ir tapo jo mūza.

Gretos Skaraitienės nuotr./Ineta Stasiulytė
Gretos Skaraitienės nuotr./Ineta Stasiulytė

„Ineta Stasiulytė mano mūza tapo būtent dėl to, kad ji įspūdinga ir ypatinga moteris. Aš kalbu apie žinomų Lietuvoje moterų kontekstą. Ji vis dar yra jauna, vis dar yra graži ir vis dar yra ypatinga. Manau, kad ji dar ilgą laiką tokia bus“, – su šypsena kalbėjo kvepalų kūrėjas. O sužinojęs, kad aktorė prasitarė bijanti būti Aisčio nužudyta (aliuzija į kvepalų pavadinimą „The Velvet Killer“ – aut. past.), aktorius prapliupo juokais ir trumpai atkirto: „Aš manau, kad ją nužudys kvapas.“

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, kiek Aisčio sąskaitoje jau yra kvapų, aktorius patikino, kad tai – dešimtasis kvapas. Tačiau daugelio eksperimentinių arba vienetinių variantų jis nė neskaičiuojąs. Be to, Aistis pripažino, jog šį kvapą kūrė galvodamas apie užsienio rinką.

„Pas mus kvapais domisi labai nedaug žmonių, tai nišinė parfumerija, tačiau labai gerai, kad jų vis daugėja. Tikrai yra parfumerijos parduotuvių, kurios nudirbo titano darbą ir pritraukė žmonių, kurie domisi šia sritimi. Tačiau kai pradedi domėtis, supranti, kad Lietuva – labai toli nuo to pasaulio. Aš pamėginsiu kažkaip jį pasiekti“, – pokalbį baigė aktorius.

Įvertinti Aisčio Mickevčiaus sukurto kvapo „The Velvet Killer“ užsuko verslininkė Lidija Rasutis, žurnalistė Jolanta Svirnelytė, tituluotos gražuolės Gabrielė Martirosianaitė ir Ieva Gervinskaitė, dizaineriai Egidijus Sidaras ir Egidijus Rainys, verslininkė Rasa Arlauskienė ir kiti pramogų pasaulio atstovai.

Gretos Skaraitienės nuotr./Kvepalų pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės nuotr./ Kvepalų pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius