Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistis Mickevičius perduoda linkėjimus Jurijui Smoriginui

„Televizijos atsikandau, paragavau, ir man labai patiko. Taigi – negaliu sustoti! O sprendžiant hamletišką dilemą „radijas ar televizija“, jaučiuos kaip ta beždžionėlė prieš veidrodį – ir graži, ir protinga, nors persiplėšk!
Aistis Mickevičius
Aistis Mickevičius / Mariaus Žičiaus nuotrauka

Jei tektų trauktis iš pramogų pasaulio, norėčiau išmokti dailiai čečkavoti kopūstus ir barščius, o suvis labiausiai – mereškuoti staltieses“, – žurnalui „Privatu!“ sako Aistis (34), o mes jau interviu pradžioje pajuntame, kad pokalbis su būsimu LNK projekto „Kviečiu šokti“ komisijos nariu bus be galo įdomus.

Aisti, naujajame LNK televizijos sezone būsite ne šokių projekto dalyvis, o komisijos narys. Ar tam ruošiatės kažkaip ypatingai?

Taip, taip, šešios savaitės meditacijų stovykloje Tibete (streso ir emocijų valdymas), paskui kardų kovos pamokos pas geriausius japonų kardų gamintojus, nuolatinės konsultacijos su geriausiais šalies teisininkais ir psichoterapeutais, etiketo pamokos Londono karališkajame etiketo ir gero elgesio manierų koledže, baleto pamokos ir jodinėjimas žirgais laikysenai gerinti, taip pat frakų bei smokingų matavimaisi pas garsiausius Lietuvos ir užsienio siuvėjus modistus. Visos šios pastangos, tikiuosi, projekte padės neiškristi iš konteksto ir elegantiškai bei kultūringai kritikuoti šokėjus.

Neretai komisijos nariai pasirenka (arba jiems skiriami) konkrečius vaidmenis. Koks Jūs žadate būti? Griežtas, atlaidus, šmaikštus, negailestingas?..

Žinote, man pačiam labai smalsu, kas ir kokį vaidmenį gaus šiame daugiaserijiniame šokių kriminale. Norėčiau būti ir piktasis genijus, ir gerasis burtininkas. Nors gali tekti vaidinti ir tą cirko liūtą, kuris kuo ramiausiai nukanda galvą dresuotojui, dėl efektingo triuko sava valia įgrūdusiam ją žvėriui į nasrus. Ar Vyteniui Pauliukaičiui dėl impozantiškų ūsų teks teisingo, ramaus it belgo Erkiulio Puaro vaidmuo? O gal gracingai ir negailestingai visus plakančio savo uodega jūros ruonio? Ar Ieva Šimukauskienė – tai persikūnijusi piktoji fėja Morgana? O gal nuodų iš žiedo šliūkštelėsianti Bona Sforca? Šimtai klausimų, artėjant projektui, neleidžia gerai išsimiegoti visiems projekto dalyviams.

Kaip Jums baigėsi šokių projektas: pamilote šokį ir vis dar randate progų pasisukti šokių aikštelėje ar galvojate, kad vis dėlto šokis – ne Jūsų pašaukimas?

Šokių projektas man baigėsi kuo nuostabiausiai. Taip pamėgau šokti, kad blogai jaučiuosi visą dieną, jei iš ryto nespėju sutrenkt kokio krakoviako ar čardašo. O aukštuomenės furšetuose, jei tik įsiprašau, visas damas kviečiu sušokti pasodoblį. Galvoju net Nerijaus Juškos baleto mokyklėlę lankyti, kad, nesusižeidęs tam tikrų vietų, ant parketo galėčiau špagatus ne prasčiau už Jurijų Smoriginą demonstruoti.

Gal norite perduoti linkėjimus Jurijui?

Kadangi taip maloniai siūlotės į kurjerius, norėčiau Jurijui perduoti užsienietiško šnapso butelį. Tik ar tikrai nunešite sveiką ir pilną? O dėl linkėjimų... Linkiu jam sveikatos, ilgų gyvenimo metų, savitarpio supratimo, sėkmės darbe ir asmeniniame gyvenime ir viso, ko tik geidžia, jo maža širdutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius