Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės S.Daukšaitės-Petrulėnės vyras atskleidė kitą jos pusę: kokia ji namuose?

Aktorę Sandrą Daukšaitę-Petrulėnę jos gerbėjai yra matę įvairiausiuose amplua, tačiau retas žino, kokia ji būna grįžusi namo. Ar žavioji aktorė tampa visiškai rami? O gal dalis vaidmenų lieka su ja?
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė ir Aurimas Petrulėnas
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė ir Aurimas Petrulėnas / 15min nuotr.

Sandros vyras Aurimas Petrulėnas, su kuriuo ji praleido jau ketvirtį amžiaus, besąlygiškai palaiko garsiąją žmoną. Jis papasakojo, kaip sekėsi užkariauti gražuolės širdį bei atskleidė detalę, kad žinomai aktorei piršosi net du kartus, kaip rašoma TV3 išplatintame pranešime spaudai.

Matydamas žmonos karjeros vingius, vyras nesistebi jokiu jos vaidmeniu. „Aš visada žinojau, kad Sandra nori būti aktorė. Iš pradžių taip, būdavo nemalonu, bet po to supratau – juk tai tiesiog darbas“, – neslėpė vyras, su kuriuo Sandra aptardavo „slidžias“ scenarijaus detales. Nemažai tokių detalių buvo ir naujausiame filme „Vyras už pinigus“, tad aktorė papasakojo apie filmavimosi jame užkulisius ir pasidalijo savo įžvalgomis apie aktorių ryšį.

Teodoras Biliūnas/BNS/Sandra Daukšaitė-Petrulėnė su vyru Aurimu ir dukra Elze
Teodoras Biliūnas/BNS/Sandra Daukšaitė-Petrulėnė su vyru Aurimu ir dukra Elze

Paklausta apie svajonių vaidmenį, Sandra neslėpė, kad kiekvienas vaidmuo yra jos svajonių – išlauktas, apmąstytas, surepetuotas iki menkiausių smulkmenų. Tai jai – didžiulis malonumas ir džiaugsmas. Kaskart ji atranda vis kitokią save, gauna daugiau žinių ir patirčių.

Moteris būtina lepinti

Namuose Sandra – mylinti žmona ir mama, mėgstanti dėmesį, gėles ir tortus. Aurimas papasakojo, kaip be progos lepina savo žmoną bei pasidalijo mintimis apie rutiną.

Akivaizdu, kad pastaroji jiems nekenkia – visai neseniai, minint 15 metų santuokos sukaktuves, jiedu darsyk prisiekė vienas kitam amžiną meilę. Apie pasiruošimą šiam įvykiui ir įspūdžius pora atvirai papasakojo ir laidos žiūrovams.

„Domino“ teatro nuotr./Sandra Daukšaitė-Petrulėnė
„Domino“ teatro nuotr./Sandra Daukšaitė-Petrulėnė

Savo vyrą Sandra vadina ramybės uostu, iš jo mokosi švelnumo ir ramybės, nes pati yra energijos ir polėkio užtaisas. „Jis labai ramiai reaguoja, jam nieko nėra blogo – viskas yra ir bus gerai. Jis suvaldo mus su dukra, kai „užsikuriame“. Reikia būti atviru ir pažinti save – žinoti, kas tu, kodėl tu ir ką tu nori daryti“, – pasakojo Sandra.

Tiesa, aktorė šeimoje – ne vienintelė, kuri turi meninių gebėjimų. Jos vyras tapo nuostabius paveikslus, kuriuos turės galimybę išvysti ir sekmadienio laidos žiūrovai. O dukra Elzė jau įgarsina filmus. Visi kartu jie ne tik semiasi jėgų vienas iš kito, bet ir palaiko bei skatina kurti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius