Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Albertas Bandžius su sužadėtine Sigita planuoja vestuves: nuotaka jau matavosi suknelę

Išties žavi moterų, kovojančių už savo vaikus ir savo laimę, stiprybė. Dar prieš metus dailininkė, juvelyrė Sigita išgyveno tikrą košmarą – turėjo bėgti iš Švedijos nuo vyro, norinčio atimti dukrytę, o šiandien moteris jau matuojasi vestuvinę suknelę ir džiaugiasi atradusi meilę skandalingai išgarsėjusio advokato Alberto Bandžiaus glėbyje.
Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius
Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius / Stop kadras, Žygimanto Gedvilos nuotr.

Prieš metus Lietuvos žiniasklaida plačiai nušvietė Sigitos istoriją. Jauna moteris, ištekėjusi už švedo ir su juo susilaukusi dukrytės, po kelių bendro gyvenimo metų patyrė tikrą šoką, kai vieną dieną jis tiesiog liepė jai išvažiuoti iš Švedijos, pareiškęs, kad vaiko ji daugiau nebepamatys. Moteris išsiaiškino, kad viskas ko jam reikėjo – vaikas, meilė buvo netikra, tai buvo tik gudriai suregztas planas. Nepaisydama sutuoktinio gąsdinimų ir spaudimo, jauna moteris nepasidavė – susirado nuo jos paslėptą dukrytę ir skubiai pabėgo į Lietuvą.

Deja, ir šiandien Sigita negali jaustis saugi – Švedijoje išduotas orderis jai suimti. Moteris kaltinama žmonių grobimu sunkinančiomis aplinkybėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Advokato A.Bandžiaus naujos sužadėtinės gyvenime irgi netrūko dramų: su dukra teko bėgti iš Švedijos

Stop kadras/Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius
Stop kadras/Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius

„Aš niekur negaliu išvykti iš Lietuvos, nes būsiu suimta. Man gresia keturių metų laisvės atėmimas už nuosavo vaiko pagrobimą“, – liūdnai laidoje „Prieš srovę“ kalba Sigita.

Tačiau moters nuotaikos visiškai pasikeičia prabilus apie jos gyvenimą užvaldžiusią meilę. Sigutė pati negali atsistebėti – dar prieš kelis mėnesius dievagojosi, jog daugiau niekada netekės ir meile nebetikės, kai netikėtai įsižiebė meilė advokatui Albertui Bandžiui.

Stop kadras/Sigita Sabaitytė
Stop kadras/Sigita Sabaitytė

„Buvo gėlių, labai gražių asmeniškų siurprizų, kava kiekvieną rytą. Per visą laiką kiek bendravom su Albertu nė karto nesusipykom, supratom, kad susipykti tiesiog negalim. Tai yra tobula“, – kalba laiminga Sigutė.

Jaunos moters neišgąsdino spalvinga mylimojo praeitis. Pora, vos po kelių pažinties mėnesių, jau planuoja vestuves ir ketina surengti įspūdingą šventę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius