Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 26 /18:43

Aleksandras Pogrebnojus vedė savo mylimąją Moniką Račiūnaitę

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus (44) ir jo sužadėtinė Monika Račiūnaitė (23) šį šeštadienį vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Jauki poros vestuvių ceremonija įvyko Varėnos rajone.
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė savo vestuvių dieną
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė savo vestuvių dieną / Gedmanto Kropio nuotr.

Į vestuvių ceremoniją Aleksandras ir Monika atvažiavo senu „Volga“ automobiliu, fone skambėjo daina iš legendinio rusų kino filmo „Kaukazo belaisvė“. Liudininkais tapo poros draugai Saulius ir Vilma. Nuotaka vilkėjo dizainerės Ramunės Piekautaitės kurtą suknelę. Pasveikinti jaunųjų poros atvyko pati dizainerė su vyru Kęstučiu Verslovu, modelis Smiltė Bagdžiūnė su vyru Dariumi.

Po oficialios ceremonijos Aleksandras ir Monika svečius šampano taurei pakvietė į restoraną, įsikūrusį ant Glūko ežero kranto. Medaus mėnesį jaunieji praleis Nidoje.

Apie artimus santykius paskelbė pernai

Dar sausio mėnesį per savo gimtadienį Aleksandras Pogrebnojus viešai pareiškė: „Galiu pasakyti, kad geriausia dovana, kurią galėjau šiais metais gauti – Monika. Mes planuojame vestuves ir jos įvyks labai greitai.“

Šių metų balandį Vilniaus apylinkės teismui oficialiai išskyrus A.Pogrebnojų su jo pirmąja žmona – modeliu Salomėja Marcinkevičiūte (pora skirtingais keliais pasuko daugiau nei prieš metus – red. past.), dizaineriui nebeliko jokių kliūčių kurti naują šeimą.

M.Račiūnaitė ir A.Pogrebnojus buvo pažįstami jau seniai, Monika yra demonstravusi Aleksandro ir jo kolegės Vidos Simanavičiūtės kurtus drabužių modelius. O pernai pavasarį socialiniame tinkle „Facebook“ dizaineris ir manekenė pasiskelbė esantys pora. „Tiesiog taip išėjo – ėmiau ir įsimylėjau. Visiškai netikėtai ir neplanuotai...“, – tąsyk sakė A.Pogrebnojus.

Žiniasklaidoje prieš kurį laiką pasirodė pranešimų, kad Monika laukiasi pirmagimio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius