Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikos lietuvė Lidija Rasutis išsiskyrė su vyru Vyteniu Rasučiu

Sausio 2-ąją, ketvirtadienį, Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Vladas Leonas priėmė sprendimą dar vienos žinomos moters skyrybų byloje. Amerikos lietuvė, verslininkė ir buvusi kelių TV laidų dalyvė Lidija Rasutis (56) nusprendė oficialiai nutraukti santuoką su savo sutuoktiniu, finansininku Vyteniu Rasučiu, praneša Žmonės.lt.
Lidija Rasutis
Lidija Rasutis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pora dėl skyrybų į teismą kreipėsi bendru sutarimu. Teisėjui Vladui Leonui ketvirtadienį priėmus sprendimą dėl ištuokos, jis per mėnesį dar gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui. Jei Rasučiai pretenzijų neturės, po mėnesio verdiktas įsiteisės ir pora bus visiškai laisva pasukti skirtingais keliais.

Lidija ir Vytenis susituokė 1987-ųjų rugsėjo 12-ąją.

Pirmą kartą L.Rasutis į Lietuvą atvyko 1981 metais. Po Nepriklausomybės jos vizitai pradėjo dažnėti, o 1998 metais atsikraustė su šeima į Lietuvą. Verslininkas Vytenis Rasutis yra „Klajūnų klubo“ narys, aktyviai dalyvauja Užupio respublikos veikloje. Rasučiai yra prisidėję statant Užupio angelą.

Daugiau nei du dešimtmečius santuokoje išgyvenusi pora užaugino dvi dukras: Dainą ir Ariją. Daina baigė Vilniuje jėzuitų gimnaziją, o Arija – Šiuolaikinės mokyklos centrą, vėliau išvyko studijuoti už Atlanto. Daina studijuoja gamtos apsaugą Ilinojaus universitete, o Arija – muzikos terapiją.

Luko Balandžio nuotr./Vytenis Rasutis
Luko Balandžio nuotr./Vytenis Rasutis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius