Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Pauliukevičius su žmona Ilka Adams sveikuoliškame vakare pristatė dvi autorines knygas

Trečiadienio vakarą sveiko gyvenimo specialistai – Andrius Pauliukevičius ir jo žmona Ilka Adams – pakvietė į dviejų knygų pristatymą. Treneris ir kultūrizmo čempionas A.Pauliukevičius išleido jau antrąją savo sąskaitoje knygą „Pasiek savo tikslą“, o I.Adams – debiutinę „Super maistas“.
Andrius Pauliukevičius ir Ilka Adams
Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Dvi knygas iškart sutuoktiniai pristatė ką tik atšventę savo vestuvių pirmąsias metines. Vesti sveikuolišką ir itin jiems svarbų vakarą Andrius ir Ilka pasikvietė maisto kritiką, žurnalistą Andrių Užkalnį. 

Kaip užauginti motyvaciją?

A.Pauliukevičiaus pirmoji knyga, „Tobulas kūnas“, po 2015 m. knygų mugės lengvai tapo bestseleriu ir buvo daug kartų išleista iš naujo. Naujosios knygos, dar nepradėjus jų plačiau pristatinėti, jau irgi perkamiausių sąrašuose.

„Pirmojoje savo knygoje kalbėjau apie treniruotes, mitybą ir motyvaciją. Antroje knygoje motyvacijai skyriau visą dėmesį. Keičiant kūną motyvacija yra pats sudėtingiausias, „slidžiausias“ dalykas – ji iš kažkur atsiranda ir kažkur dingsta, ją pagauti yra sunkiausia... Naujoje savo knygoje nagrinėju, iš kur motyvacija atsiranda ir kas ją pradangina“, – Žmonės.lt sakė jis. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka

Autorius įsitikinęs, kad naująją jo knygą įsigyti norės tie, kas iš tiesų yra motyvuoti, tačiau kartais tą motyvaciją pamiršta. Na, o tiems, kas motyvacijos nejaučia, leidinys nebus reikalingas.

Naujosios knygos viršelio fotosesiją A.Pauliukevičius surengė Izraelyje, ten neapsiėjo ir be kraujo praliejimo.

Kaip mitybą paversti sveikesne?

Tuo tarpu Ilka Adams, išleidusi pirmąją savo knygą „Super maistas“, pabrėžia, kad lietuviai toli gražu nėra persisotinę kulinarinių knygų.

„Kulinarija būna visokia. Mano knygoje tokie valgiai, po kurių jums nereikės graužtis – tai maistas, kuris yra jūsų draugas, o ne varžovas“, – sako ji.

Renginio metu I.Adams pakvietė susirinkusius čia ir dabar įsitikinti, kad savo mitybą paversti sveikesne gali kiekvienas, ir tai – labai paprasta.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka

Pakvietusi renginio svečius susirinkti aplink didelį stalą, I.Adams vos per kelias minutes įtikino žiūrovus, kad rinktis sveikesnius patiekalus – lengva.

Ant stalo ji buvo paruošusi dešimt lėkščių, po penkias surikiuotų į dvi eiles. Vienoje pusėje atsidūrė lėkštės su daugeliui įprastais patiekalais, kitoje – alternatyva jiems.

Pavyzdžiui, daugelis žmonių, anot I.Adams, pusryčiams valgo sumuštinį su sūriu ir dešra. Viename didesniame sumuštinyje – virš 600 kalorijų, ką jau kalbėti apie ingredientų skaičių – juk reikia skaičiuoti ne tik „duona, dešra, sviestas, sūris“, bet ir viską, iš ko pagaminti šie produktai! Kaip sumuštinio alternatyvą I.Adams pateikė kur kas sveikesnį pusryčių variantą – avižų košė, pora kiaušinių ir šiek tiek špinatų.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Andriaus Pauliukevičiaus ir Ilkos Adams knygų pristatymo akimirka

Tokius pavyzdžius I.Adams parinko kiekvienam dienos valgiui – ne tik pusryčiams, bet ir priešpiečiams, pietums, pavakariams, vakarienei.

Naujų I.Adams ir A.Pauliukevičiaus knygų pristatymo nepraleido žinomi žmonės: gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė, žurnalistas ir keliautojas Vytaras Radzevičius su žmona Laisve, fotografas Algis Krisčiūnas su žmona, žurnaliste Jurga Baltrukonyte ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai