Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 30

Ankstuko susilaukusi Gerda Zaptoriūtė – apie netikėtą gimdymą ir pirmas savaites: „Buvo labai baisu“

„X faktoriuje“ išgarsėjusi atlikėja Gerda Zaptoriūtė su mylimuoju atlikėju Jovydu Zabiela jau penkis mėnesius ant rankų sūpuoja sūnų Marką. Tiesa, jųdviejų pirmagimis tėvus nustebino į pasaulį atkeliavęs gerokai anksčiau – sausio pabaigoje turėjęs gimti kūdikis, pasirodė Kalėdų rytą. Atvirame pokalbyje su portalu Žmonės.lt Gerda papasakojo apie patirtį auginant ankstuką, pogimdyvinę depresiją ir motinystę.
Gerda Zaptoriūtė ir Jovydas Zabiela su sūnumi Marku
Gerda Zaptoriūtė ir Jovydas Zabiela / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėjų Gerdos Zaptoriūtės ir Jovydo Zabielos sūnus Markas į pasaulį atkeliavo magišką dieną – gruodžio 25-ąją per Kalėdas.

„Markas turėjo gimti sausio pabaigoje, bet sugalvojo vyrukas pasaulį išvysti gerokai anksčiau. Kalėdų rytą man nuleido vandenis ir viskas įvyko labai greitai – jau po trijų valandų sūnų laikiau savo glėbyje. Tiesą sakant, viskas įvyko taip greitai ir lengvai, kad vos spėjome nuvažiuoti į Vilniaus ligoninę. Turėjau gimdyti Utenoje, tačiau kadangi Markas yra ankstukas, turėjome skubėti į sostinę“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Gerda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius