Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Dubingių piliakalnio susituokė aktorius M.Vaitiekūnas: „Vedžiau mylimą moterį“

Prieš mažiau nei mėnesį aktorius Mantas Vaitiekūnas kartu su mylimąja Aira, stovėdami ant Dubingių piliakalnio, vienas kitam prisiekė amžinąją meilę.
Mantas Vaitiekūnas su Aira
Mantas Vaitiekūnas su Aira / Kadrai iš serialo „Rimti reikalai“, asmeninio archyvo nuotr.

Aktorius nedaugžodžiauja, nes tiki, kad laimė mėgsta tylą, todėl asmeninius išgyvenimus nori pasilikti tik sau.

„Taip, aš vedžiau! Vedžiau moterį, kurią myliu. Viskas vyko artimame draugų rate, gamtoje, pagal baltų tradicijas, kadangi abu mylime gamtą. Žinoma, kad esu laimingas, toks buvau ir iki vedybų, ir toks jaučiuosi po jų“, – trumpai apie santuoką LNK pranešime spaudai pasakojo aktorius M.Vaitiekūnas.

Mantas Vaitiekūnas / Serialo „Rimti reikalai“ kadras
Mantas Vaitiekūnas / Serialo „Rimti reikalai“ kadras

Besimėgaudamas vedybiniu gyvenimu, po pertraukos, aktorius vėl paniro į kūrybinius procesus. Grįžęs į serialo „Rimti reikalai“ filmavimo aikštelę M.Vaitiekūnas atskleidė, ko jam labiausiai trūko ir ko jis pasiilgo.

„Apie galutinį rezultatą kalbėti sunku, kol dar nematei vaizdo. Šiandien žiūrovai galės įvertinti. O procesas visuomet yra žavus, linksmas, ir juokingas, ko man labiausiai ir trūko. Žinoma ekrane taip neatrodo, bet darbas už kameros labai linksmas. Buvau labai pasiilgęs šios filmavimo aikštelės“, – kalbėjo aktorius.

Serialo „Rimti reikalai“ gerbėjai galės mėgautis ne tik pamėgtais personažais, bet ir intriguojančiais ir įtampą keliančiais scenarijaus vingiais, kurie su kiekviena serija taps vis aštresni. Su didele intriga pasibaigęs ketvirtasis sezonas žiūrovams iškėlė mįslę.

„Šiame sezone bus visko. Ir tas karo dvelksmas yra visą laiką. Mes su Hardu (akt. Josif Baliukevič) vis pykstamės, taikomės, pykstamės, taikomės, kaip koks vyras ir žmona. Tiesa, seriale moterys jau kitaip kariauja, kitomis priemonėmis. Todėl net nežinau, kas yra baisiau ir pavojingiau gyvenime – vyras ar moteris.

Su Josifu gyvenime nebendraujame, susitinkame tik filmavimo aikštėje, tačiau kol nevaidiname, mūsų santykiai tikrai ne tokie, kaip seriale. Josifas labai švelnus ir jautrus žmogus, kaip ir aš pats“, – kolegai gražių žodžių negailėjo M.Vaitiekūnas.

Mantas yra pasakojęs, kad nors ekrane dažnai tenka įkūnyti nusikaltėlius, realiame gyvenime jis turi romantišką pusę.

„Ką romantiškiausio esu padaręs? Rašau eiles. Taip, tai visai kita mano pusė. Esu parašęs daug eilėraščių, galvoju meilės poezijos rinkinį išleisti. Tik, atrodo, laiko yra, bet jo labai trūkta, turiu omenyje, to individualaus laiko. Labai daug rašiau, kai buvau išvykęs į Kiniją, kuomet buvau toli nuo mylimos moters. Tas didelis atstumas ir ilgesys labai skatino kurti“, – kiek anksčiau sakė M.Vaitiekūnas.

Vilniaus mažojo teatro archyvo nuotr./Mantas Vaitiekūnas
Vilniaus mažojo teatro archyvo nuotr./Mantas Vaitiekūnas

O 2021-aisiais laidai „Gyvūnų pasaulis“ Mantas pasakojo apie kartu su mylimąja įsigytą augintinį.

Pudelių veislės atstovą aktorius sutiko vaikštinėdamas sostinės senamiestyje su savo širdies drauge Aira. Kai išvydo aktorius tokį gražuolį, iškart susižavėjo. Tačiau kai aktorius su mylimąja nusprendė įsigyti pudeliuką, nė negalvojo, kad visai šeimai reikės pereiti vadinamąjį „feiskontrolą“.

Mantas Vaitiekūnas su širdies drauge Aire ir savo augintiniu / LNK nuotr.
Mantas Vaitiekūnas su širdies drauge Aire ir savo augintiniu / LNK nuotr.

„Vaikai, aišku, kad gerai reagavo. Bet mes supratome, kad mes ne vaikams čia tą šuniuką įsigijom, mes įsigijom sau. Kad vaikai neš atsakomybę, naivu tikėtis, jie turi atsakomybę, jie prižiūri jį, išveda, bet čia buvo mūsų projektas“, – yra sakęs aktorius.

Pirmoji, naujojo LNK „Rimtų reikalų“ sezono serija – šį pirmadienio vakarą 21 val., joje žiūrovams paaiškės ketvirtajame sezone palikta intriga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius