Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Apsivogusi bokso čempionė Karina Kazarian nesigaili: „Jei gali politikai, galiu ir aš“

Lietuvos bokso čempionė Karina Kazarian, kurios pavardė pastaruoju metu yra nuskambėjusi ne vienoje visuomenės atgarsį sukėlusioje istorijoje, vėl susidūrė su teisėsauga. Moteris sugauta vagiant viename iš sostinės prekybos centrų, tačiau pati dėl šio poelgio nė kiek nesigaili.
Karina Kazarian
Karina Kazarian / Asmeninio albumo nuotr.

Moteris neneigė apsivogusi, tačiau kalbėdama su 15min tvirtino, kad nusikalsti ją paskatino noras atkreipti valdžios dėmesį į dideles kainas.

Kaip pati sakė, ji kiekvieną mėnesį uždirbanti po kelis tūkstančius eurų, todėl vogti jai tikrai nereikia. Vis dėlto pareigūnų akimis viskas įvyko kiek kitaip – buvusi Lietuvos bokso čempionė balandžio mėnesį sulaikyta vagianti drabužių parduotuvėje. Nuostolis siekia beveik 223 eurų vertės turtą.

Tiek kainavo žieminė striukė ir ketveri marškinėliai, kuriuos Karina Kazarian tiesiog išsinešė iš prekybos centro. Tiesa, apsivogusi vienoje parduotuvėje moteris nebuvo sulaikyta, apsauginių dėmesį patraukė tik antrojoje – išsirinkusi minėtuosius marškinėlius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karina Kazarian
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karina Kazarian

Jos rankinėje apsauginiai neva rado reples, tačiau pati Karina Kazarian teigia, kad ten buvo atsuktuvas, kurį jį dažnai naudoja savo darbe.

Vis dėlto pati moteris vagystę įvardija kaip protestą. Ji teigia, kad už šį poelgį jai ne kiek negėda. Priešingai, skatina ir kitus išreikšti savo poziciją dėl esą neadekvačių kainų.

„Aš galiu sau leisti bet kokius rūbus įpirkti, nes uždirbu tikrai daug. Tad demonstratyviai išnešiau striukę iš parduotuvės, nes manau, kad kainos Lietuvoje yra per didelės, o valdžia nieko nedaro. Jeigu valdžia gali vogti, galiu ir aš. Kitaip neatkreipsi dėmesio į šią problemą.

Skvernelio „valstiečiai“ žadėjo, kad sumažins kainas, maistas bus pigesnis

Skvernelio „valstiečiai“ žadėjo, kad sumažins kainas, maistas bus pigesnis, kad gyventi bus geriau, todėl reikia už juos balsuoti, bus nuolaidos, viską, bet viskas dabar padaryta daugiavaikėms šeimoms, o mamoms, kurios vienišos augina atžalas, jokių lengvatų nėra. Aš specialiai išsinešiau tuos daiktus, kad atkreipčiau dėmesį“, – teigia Karina.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karina Kazarian
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karina Kazarian

Už tai, kad apsivogė, K.Kazarian buvo nubausta – jai paskirta 900 eurų bauda. Kaip teigė buvusi boksininkė, ji pinigus turės sumokėti per pusmetį.

Vis dėlto, anot K. Kazarian, jai tai nebus jokia problema. Kaip minėta, moteris teigia per mėnesį uždirbanti apie kelis tūkstančius eurų. Tokią sumą ji esą gauna vadovaudama savo taksi automobilių padaliniui.

Aš specialiai išsinešiau tuos daiktus, kad atkreipčiau dėmesį

Sotų gyvenimą ji pagrindžia ir teigdama, kad neseniai už keturis tūkstančius eurų įsigijo naują automobilį.

„Aš tikrai galiu įpirkti bet kokią striukę“, – sako Karina.

Paklausta, ar mananti, kad pasirinko išties patį parankiausią būdą išreikšti savo poziciją dėl kainų, ji pripažino mananti, kad išties pasielgė gerai. Anot jos, taip savo nepasitenkinimą galėtų parodyti ir kiti.

„Kai tai dariau, žinojau, kad tai pateks į žiniasklaidą, bet nerandu kitų būdų parodyti, kad esu nepatenkinta esama situacija. Niekas nėra daroma. Pasižiūrėkit, kiek milijonų išvogta, kiek skandalų, tie patys konservatoriai...Kodėl močiutė negali pavogti batono, o kažkoks politikas gali milijonus vogti. Tai baisi neteisybė“, – įsitikinusi Karina, pasiūliusi ir kitiems protestuoti dėl esamos situacijos.

Buvusiai Lietuvos bokso čempionei K.Kazarian Vilniaus miesto apylinkės teismas 2018 m. liepą paskelbė nuosprendį. Istorija, į kurią viešoje vietoje vidury baltos dienos ši moteris įsivėlė ir galiausiai buvo nuteista, būtų verta veiksmo filmo su dramos elementais scenarijaus.

Kai armėniško kraujo turinti vilnietė, pastaruoju metu dirbanti taksiste, prie parduotuvės pasistatė savo automobilį neįgaliųjų vietoje, pilietiškai nusiteikęs praeivis pamėgino ją sudrausminti.

Įvyko aršios grumtynės, vėliau teismas K.Kazarian pripažino smurtavusia – paskyrė pusės metų laisvės apribojimo bausmę ir nurodė atlyginti nukentėjusiajam turtinę bei moralinę žalą (500 eurų).

15min primena, kad K.Kazarian buvo susikibusi su policija ir anksčiau, kuomet moters vairuojamas taksi automobilis buvo sustabdytas operatyviniam patikrinimui, tuo metu vilnietė pasijuto nepelnytai ir neteisėtai persekiojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius