-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar atpažinsite, kuri dainininkė „Muzikinės kaukės“ scenoje tapo Jazzu?

Trumpi šviesūs plaukai, auskaras nosyje ir mini sijonas, maksimaliai atidengiantis kojas – tokį įvaizdį, įsikūnydama į Jazzu, pasirinko buvusi laidų vedėja, dainininkė Sandra Žutautienė. Tačiau kaip jai pavyko uždainuoti išskirtiniu ir vienu įspūdingiausių vokalų Lietuvoje, priklausančiu scenos divai Jazzu? Ką apie pasirodymą kalbės autoritetinga komisija?
Sandra Žutautienė
Sandra Žutautienė / Svetlanos Bolnienės nuotr.
Svetlanos Bolnienės nuotr./Sandra Žutautienė
Svetlanos Bolnienės nuotr./Sandra Žutautienė

Visi atsakymai – jau šeštadienio vakarą LNK „Muzikinėje kaukėje“. Šeštadienio šou kaip tik prasideda nuo įspūdingo komisijos narių įsikūnijimo į legendinę grupę „Queen“. Energingas pasirodymas nustebino ir studijoje susirinkusius projekto žiūrovus, ir vedėjus Arną Ašmoną bei Ugnę Siparę.

Po ugningos pradžios į sceną žengė dešimt projekto dalyvių, kurie įkūnijo ryškiausias Lietuvos ir pasaulio žvaigždes. Aktorė Skaistė Vievesė įkūnijo grupės „Lemon Joy“ lyderį Igorį Kofą.

„Kai jis juda scenoje, jis labai muzikalus žmogus, bet viską daro tarsi eklektiškai, tarsi ne į ritmą, kaip gyvsidabris, jo daug, bet tuo pačiu ir mažai, tai nelengva užduotis. Norėčiau, kad manęs klausydamas žiūrovas prisimintų jaunas dieneles, kai buvo daug įvairių meilės potyrių ir laimingų, ir nesėkmingų, ir tokių audringų“, – prieš pasirodymą kalbėjo Skaistė.

„Ir įvaizdis, ir personažas – absoliučiai viskas teisingai, energija nuimta. Viskas yra labai gerai. Ir, beje, man asmeniškai patinka „Lemon Joy“ ir ši daina, šiandien aš nenusivyliau, tai svarbiausia. Su vokalu nebuvo lengva, bet įvaizdis ir pats personažas – šimtaprocentinis. Ir, nepamirškim, Skaistė yra mergaitė“, – sakė komisijos narys Dainius Kazlauskas.

Skaistei komplimentų negailėjo ir kiti komisijos nariai. „Linkiu tau pasileisti plaukus šiame žaidime“ – Skaistei linkėjo Toma Vaškevičiūtė.

Sidui burtai lėmė įkūnyti Rag‘N‘Bone Man. Nors vaikinui dar tik devyniolika metų, tačiau jis turi talentą atkartoti balsus.

„Sunkiausia buvo atkartoti skausmą balse. Atrodo, lyg aš pats turėčiau to pykčio kai dainuoju, bet jis turi jo daugiau ir man reikia paspausti“, – apie pasiruošimą pasakojo Sidas.

„Šiandien yra didžiulis laimėjimas. Kai Sidas pradėjo atlikinėti šį kūrinį, pagalvojau, kaip nuostabu, kokią Dievo dovaną jis turi, kokį balsą turime Lietuvoje. Priedainis buvo toks didžiulis laimėjimas, aš išgirdau žodžius, išgirdau dainos žodžius, išgirdau net tavo pareiškimą, kad aš žmogus ir darau, ką galiu. Manau, pamatėme naujų tavo spalvų“, – po jautraus Sido pasirodymo sakė Toma Vaškevičiūtė.

Andrius Bialobžeskis šeštadienio vakarą tapo Stasiu Povilaičiu, nors, kaip pats pasakoja, pasiruošimas buvo nelengvas, maestro turėjo išskirtines frazuotes, vokalą, judesius, tačiau per jo pasirodymą linguos visi studijoje susirinkę žiūrovai ir dalyviai. Todėl po pasirodymo laidos vedėjas Arnas Ašmonas nuėjo pasiteirauti žiūrovų, ką jie mano apie Andriaus pasirodymą.

„Super, tiesiog super, be žodžių, paplojam!“ – sakė viena projekto žiūrovių. „Labai patiko, mano mylimiausias dainininkas!“ – jai pritarė kita žiūrovė.

„Buvo taip nuoširdu ir paprasta, ir taip žavu. Aš esu dirbęs su Stasiu kažkada, jo dirba viršutinė dalis, rankos. Bet viskas taip natūraliai jam gaudavosi ir taip toliau... Tai Andriukas labai gerai šitą pagavo, nes iš tikrųjų tai Andrius yra labai energingas, labai šoklus ir vis tiek vienoj vietoj išsidavė (juokiasi) Šoktelėjo ir paskui suprato, kad ne, ne, ir vėl dainavo.. Nuo prigimties, Andriuk, nepabėgsi. Man labai patiko“, – kalbėjo Dainius Kazlauskas.

Svetlanos Bolnienės nuotr./Sandra Žutautienė
Svetlanos Bolnienės nuotr./Sandra Žutautienė

Antroje „Muzikinės kaukės“ laidoje laukia dar daugiau staigmenų – Keitė Arai tapo Amy Winehouse, Antanas Zakarauskas atliko Tom Jones dainą, Šarūnas Januškevičius stebino choreografiniais sugebėjimais tapdamas „Vanilla Ice“, Sandra Žutautienė tapo Jazzu, Dovi Mi įkūnys Justin Bieber, o Monika Mėčiūtė – Adele. Liepa įkūnijo legendinį Lietuvos atlikėją Egidijų Sipavičių, po jos pasirodymo komisija ir juokėsi, ir braukė ašaras, o Ugnė apdovanojo Liepą apkabinimu.

„Muzikinė kaukė“ šeštadienio vakarą, 19:30 val., per LNK televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius