-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artūras Zuokas į mitingą prie Seimo atvyko su ramentais: paaiškino, kas nutiko

Ketvirtadienį Vilniuje prie Seimo surengtas mitingas prieš parlamentarų svarstomas nekilnojamojo turto (NT) mokesčio pataisas. Į mitingą suplūdo minia, čia pasirodė ir buvęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas. Šis į protestą atvyko su ramentais.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Į mitingą su ramentais atvykęs A.Zuokas 15min žurnalistui paaiškino, kas nutiko. Politikas teigė, kad jam buvo operuotas meniskas, todėl keletą savaičių teks pavaikščioti su ramentais.

Paklaustas, kaip susižeidė, A.Zuokas atsakė, kad žaisdamas tenisą.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Artūras Zuokas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Artūras Zuokas

Žmonės.lt primena, kad Vilniuje ketvirtadienį apie pustrečio tūkstančio žmonių susirinko prie Seimo, taip išreikšdami nepasitenkinimą dėl parlamento svarstomų nekilnojamojo turto (NT) mokesčio pataisų.

Žmonės nešėsi plakatus su tokiais užrašais kaip „Ateityje NT mokestis = benamis“, „Grįžta reketas NT mokesčių pavidalu“ ar „Konservų šaika – tautos pražūtis“.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Protestas del NT mokesčio prie seimo
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Protestas del NT mokesčio prie seimo

Mitingo organizatoriai teigia, kad Vyriausybės ketinimai apmokestinti visą, įskaitant vienintelį gyvenamąjį būstą, yra „faktinis nuosavybės nusavinimas“.

Tarp protestuotojų ketvirtadienį pasirodė ir Seimo narys Petras Gražulis, vaizdo tinklaraštininkas, Prezidento posto ketinantis siekti Antanas Kandrotas, Celofanas. Tarp mitingo dalyvių sukiojasi ir Seimo narys Dainius Kepenis, buvęs Seimo narys Naglis Puteikis, buvęs kariuomenės vadas Valdas Tutkus, kuris irgi ketina siekti Prezidento posto, prorusiška visuomenės veikėja Erika Švenčionienė, buvęs Vilniaus meras, vienas partijos „Laisvė ir teisingumas“ lyderių Artūras Zuokas ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius