-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Sakalauskas ir Giedrius Savickas pasirodys naujoje humoro laidoje „Visi namie“

Gera žinia subtilaus humoro mėgėjams: naująjį sezoną juo mėgautis bus galima kiekvieną savaitę naujoje LRT televizijos laidoje „Visi namie“. Laidą kurs ištisą gerbėjų kartą užsiauginę žinomi Lietuvos humoristai Haroldas Mackevičius, Vytautas Šerėnas ir Gintaras Ruplėnas, visiems puikiai žinomi iš „Dviračio šou“.
Giedirus Savickas ir Arūnas Sakalauskas
Giedirus Savickas ir Arūnas Sakalauskas / LRT nuotr.

Pagrindinius vaidmenis kurs garsūs kino ir televizijos aktoriai Arūnas Sakalauskas ir Giedrius Savickas, šiemet pelnęs „Sidabrinės gervės“ statulėlę.

Pasak Arūno Sakalausko, televizinis humoras Lietuvoje – kaip daugiabučių renovacija: daug kam norisi, bet nedaug kam pavyksta. „Ką galime pažadėti – kad laidoje „Visi namie“ pasistengsim nebūti primityvūs ir lėkšti, nes šito gėrio ir taip Lietuvoje netrūksta“, – sako aktorius.

Laiko patikrinti ir intelekto paženklinti humoro kūrėjai žiūrovams žada smagius dialogus ir nepakartojamas dviejų meistrų improvizacijas. Skirtingose situacijose, skirtingų personažų lūpomis A.Sakalauskas ir G.Savickas nagrinės mažo žmogaus problemą dideliame pasaulyje, prisilies prie gyvenimo paradoksų ir skleis šimtmečių išmintį.

Laidos prodiuseris ir scenaristas Haroldas Mackevičius atviravo, kad įkvėpimo šiam projektui sėmėsi iš Eugene’o Ionesco, Samuelio Becketto ir Teofilio Tilvyčio raštų. „Juokingi dalykai nutinka bet kam ir bet kur, nuo Operos ir baleto teatro rūbinės iki Marcinkonių kultūros namų… rūbinės. Šiuos juokingus, bet prasmingus momentus ir stengsimės pagauti ir savaip atskleisti“, – pasakoja prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius