Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas vargšams įskundė Seimo pirmininkę

TV3 socialinis projektas „Turtuoliai-vargšai“ šio trečiadienio vakarą dalyvaus Arūno Valinsko medžioklėje. Kadaise politikas, dar būdamas tiesiog pramogų pasaulio žvaigždė, parašė dainą apie turtuolius ir elgetas. Apie gyvenimą parke, romantišką žvalgymąsi į dangų.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Rašiau ir idealizavau visa tai, dabar puikią progą turėsiu pats išbandyti, ką konteineris reiškia, kaip reaguoja praeiviai ir tie patys likimo broliai“, – prieš pradėdamas eksperimentą sakė A.Valinskas. Politikas, išleistas prašyti išmaldos gatvėje, prisirinko tuščių butelių, užkalbino draugus, bet daugiausia laiko skyrė bendravimui su žmonėmis ir išmaldos kaulijimui.

„Kol kas sunku atsakyti, kaip jaučiuosi, viduje daug dumblo, kuris turi nusėsti. Daug gerų žmonių akių, kurios klausiamai pažiūri ir tiesia gal taip pat paskutinius centus. Ačiū visiems“, – po socialinio eksperimento kartojo A.Valinskas. Dalyvaudamas TV3 laidoje Seimo narys nevengė papasakoti žmonėms savo sunkios istorijos: nevalgė, negėrė, sunku. O tiems, kurie jaunam vyrui siūlė eiti dirbti, atšaudavo, kad esant tokiai valdžiai darbais niekas nesišvaisto.

„Darbas. Ne taip lengva šiais laikais. Kam aš čia reikalingas. Va, turėjau gerą darbą, pinigų daug uždirbdavau, o atėjo Degutienė ir atėmė“, – praeiviams guodėsi politikas ir sulaukdavo tik pritarimo, kad valdžia nieko verta. Politikas prisipažino, kad prieš sutikdamas apsikeisti su vargšu vietomis, negalvojęs, jog gali būti taip sunku.

„Karštis, nuovargis, žmonių abejingumas. Tačiau tikrai nepamiršiu žmogaus, sėdinčio neįgaliojo vežimėlyje. Jis atsidarė piniginę, davė centų ir prisipažino, kad jam su ratukais neką lengviau“, – šokiruotas realybės prisipažins Arūnas Valinskas.

Kaip Seimo nariui sekėsi prašyti išmaldos gatvėje ir kodėl jį sutikę draugai apsiašarojo, sužinosite rytoj, rugpjūčio 4 dieną, 20.10 val. „Turtuolių-vargšų“ laidoje tik per TV3.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius