Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

„Aš myliu Lietuvą“ komandoje – rašytojo Edmundo Malūko sūnus Mantas

LNK eteryje startavusio realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ dalyviai pasidalijo į tris komandas – geltoną, žalią ir raudoną. Pirmiausiai žiūrovai išvys raudonosios komandos išbandymus ir misijas. Jų kelionė per Lietuvą bus rodoma birželio mėnesį.
Mantas Malūkas
Mantas Malūkas / LNK nuotr.

Vienas ryškiausių iš šešių raudonosios komandos narių, pirmasis komandos lyderis – žinomo rašytojo Edmundo Malūko sūnus Mantas. Tačiau Mantas tėvo keliu nėjo, nors Edmundo Malūko knygos kažkada buvo pardavinėjamos rekordiniais tiražais. Šiuo metu 25 metų vaikinas pradėjo teisės studijas.

Baigęs mokyklą, Mantas Malūkas neskubėjo studijuoti ir nusprendė pakeliauti po pasaulį. Kurį laiką gyveno Olandijoje ir Didžiojoje Britanijoje, Londone įkūrė savo verslą. Dabar, jau grįžęs į Lietuvą, verslą užsienyje vysto kartu su bendrasavininkiais.

Kol kas vaikinas bando išlikti paslaptingas ir apie savo verslą kalbėti nenori.

„Papasakosiu po šou. Gal iškritęs, o gal laimėjęs. Noriu, kad žmonės apie mane spręstų pagal mano veiksmus televizijoje, o ne realiame gyvenime. Mano verslas susijęs su barais ir restoranais. Bet koks konkrečiai – palikime intrigą“, – šypsojosi vaikinas.

Už savo iškalbą, išsilavinimą Mantas dėkingas savo tėvui rašytojui, kuris jam, vos 13 metų vaikui, liepdavo skaityti istorines knygas ir kasdien atpasakoti po 30 puslapių.

„Tėvas tobulino mano viešą kalbėjimą, atmintį, o vežiodamasis po savo partijos susirinkimus leido susipažinti su politiniu gyvenimu“, – pasakoja Mantas.

Nors ir gyveno užsienyje, vaikinas sako nepraradęs meilės savo tėvynei, todėl ryžosi dalyvauti unikaliame TV šou. „Nesvarbu, kur esi, svarbu, kad išliktų meilė Lietuvai. To pavyzdys – mūsų prezidentas Valdas Adamkus“, – sako Mantas.

„Jei tapčiau Lietuvos Prezidentu, stengčiausi panaikinti tautinių mažumų įstatymą, kad visi būtume lygūs ir siektume bendro labo Lietuvai, o ne skaldytumėme šalies kultūrą. Visi mes esame lygūs ir gyvename toje pačioje valstybėje, todėl nesvarbu, ar mūsų tėvai yra lenkai, rusai ar kitos tautybės“, – sako Mantas.

Išvaizdus, iškalbus vaikinas merginos neturi. „Surasti tinkamą žmogų nėra taip lengva. Nemėgstu eiti per mergas, nesu pasileidęs“, – juokiasi Mantas, vis dar ieškantis tos vienintelės.

Realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ su Mantu Malūku – kasdien 20.10 val. per LNK.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius