Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Pilypaitė – apie mylimąjį, gyvenimą tarp dviejų miestų ir grupės „Sekmadienis“ laikus

Nors dainininkės Astos Pilypaitės gyvenime niekuomet netrūko vingių – tiek karjeroje, tiek ir asmeniname gyvenime – moteris, rodos, visuomet rasdavo patį geriausią kelią. O šiandien jos kasdienybė dar spalvingesnė – ji ne tik gyvena tarp dviejų Lietuvos miestų, bet ir puoselėja savo aistras bei jausmus išrinktajam.
Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė
Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė / TV3 nuotr.

Nuo pat vaikystės A.Pilypaitė svajojo būti scenoje – ne tik stebėdavo koncertus per televizorių ar klausydavo mėgstamų atlikėjų per radiją, bet ir bandydavo užsirašyti kuo daugiau dainų žodžių.

„Mano istorija gana įdomi. Laikraštyje pamačius, kad renkama estradinė vaikų grupė, mes, trys draugės, nuėjome į atrankas, nors iki tol dainuodavau tik namuose. O po sėkmingos atrankos mane labai greitai įsuko koncertinis viesulas...“ – karjeros pradžią prisiminė Asta.

Tuo metu naujai susikūrusiai grupei „Sekmadienis“ teko galimybė pasirodyti kartu su tokiais žinomais scenos veidais kaip „Rondo“ ar Džordana Butkutė, o taip pat – važinėti į turus po visą Lietuvą. Laidoje Asta prisimins ir papasakos keletą įsimintiniausių istorijų iš koncertų.

TV3 nuotr./Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė

„Linksmiausias būdavo vadinamas „žalias koncertas“. Tai būdavo paskutinis koncertas gastrolėse, kai niekada nežinodavai, kas kokį pokštą gali iškrėsti. Ir visa tai vykdavo scenoje. Pavyzdžiui, pianistas ateina groti ir prietemoje nemato, kad jo visa klaviatūra užklijuota lipnia juostele – spaudžia vieną klavišą, o pasispaudžia visi“, – nuotaikingomis istorijomis dalinosi atlikėja.

Vėliau Astos gyvenimas pasisuko kita linkme – moteris išbandė politikės vaidmenį. Prasidėjus karantinui, ji netikėtai užėmė Alytaus miesto tarybos narės kėdę. Pašnekovė atskleidė, kas paskatino žengti tokį žingsnį ir kodėl artimiausiu metu sugrįžti ten neketina, nors pasiūlymų ir sulaukia.

Šiuo metu ji tęsia vokalo mokytojos kelią bei džiaugiasi galėdama prisidėti prie vaikų muzikinių svajonių įgyvendinimo. Tarp jos mokinių yra ir neseniai „Lietuvos talentuose“ susižibėjęs jaunasis dainininkas Darvinas Tamulynas.

TV3 nuotr./Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė

Asta dirba Alytuje, tačiau daug laiko praleidžia ir Vilniuje, todėl pripažino, jog nuolat susiduria su iššūkiais. „Gyvenu tarp Alytaus ir Vilniaus. Visa darbinė veikla yra Alytuje, bet nebeklauskite, kiek, kada ir kaip aš ten būnu. Kai manęs paklausia, atsakau, kad kur noriu, ten ir būnu. Iš tikrųjų, tai yra sudėtinga“, – laidoje pasakojo Asta.

Nors pirmoji Astos santuoka nebuvo sėkminga, dabar dainininkė turi mylimą vyrą, kuris taip pat prisideda prie jos muzikinės karjeros – kuria dainoms vaizdo klipus. Pašnekovė atskleidė, kas dažniausiai rašo tekstus ir kiek juose yra asmeninių jos išgyvenimų.

„Visi klausia, ar dainoje „Super vyras“ aš dainuoju apie savo vyrą? Iš tikrųjų, tai yra tiesiog kūrinys. Kai man jį parodė, truputį bijojau, bet dabar puikiai dainuoju koncertuose. Tačiau toje dainoje nėra jokio melo. Galbūt nė nebūčiau galėjusi dainuoti tos dainos kaip apie kokią svajonę... Todėl taip – viskas atitinka“, – apie vieną populiariausių savo dainų pasakojo ji.

TV3 nuotr./Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Asta Pilypaitė ir Kristina Rimienė

Be atlikėjos karjeros, Asta daug laiko skiria ir šokiams – dabar ji yra Alytuje įsikūrusios šokių grupės narė. Tiesa, savo šokėjos kelią ji pradėjo dar 2012-aisiais, kai sudalyvavo televizijos projekte „Šok su manimi“.

„Visada mėgau šokti. Kai man pasiūlė dalyvauti šiame projekte, aš labai bijojau ir jaudinausi, bet noras vis tiek nugalėjo. Vėliau sudalyvavau dar viename projekte ir tada atsirado dar didesnis noras šokti, todėl pradėjau dalyvauti čempionatuose“, – sakė ji.

Pokalbio pabaigoje garsi atlikėja su žiūrovais pasidalino ir paslaptimis, kas jai padeda išlaikyti kasdien neblėstantį jaunatviškumą ir energingumą.

„Floristinis deserte“ – pavasariškos nuotaikos

„Floristiniame deserte“ laidos vedėja Kristina Rimienė, atskleisdama kompozicijų kūrimo subtilybes, vėl sužavėjo gėlių mylėtojus. Žiemai įsibėgėjus, ji sukurė pavasariu alsuojančią švelniai alyvinių spalvų kompoziciją žilvičio vytelių karkase.

Puokštėje išryškės kalijos, eustomos, pilnavidurės lelijos, eukaliptai ir žilvičio šakelės. Visa tai sudarė spalvingą vizualinę harmoniją, atspindinčią gamtos grožį ir įvairovę.

TV3 nuotr./Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Kristina Rimienė

Pritvirtinus vyteles, karkasas įgauvo paukščio lizdo formą, kuris sustiprino pavasario atmosferą. Gėlių išdėstymas buvo atliekamas naudojant žiūrovų jau gerai pažįstamą spiralės principą.

O norintiems ryškesnių akcentų, Kristina pasiūlė įkomponuoti keletą orchidėjų žiedų, naudojant specialius gėlių klijus. Šie klijai ne tik leidžia tvirtai pritvirtinti žiedus, bet ir išsaugo drėgmę gėlių stiebuose, todėl gėlė ilgiau išlieka graži.

TV3 nuotr./Kristinos Rimienės puokštė
TV3 nuotr./Kristinos Rimienės puokštė

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadienais, 10 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius