-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 26 /23:29

Asta Valentaitė, Goda Skačkauskaitė ir Audronė Bieliauskienė tęs kovą „Martini“ atrankoje

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus dailės akademijos Dizaino inovacijų centre „Titanikas“ surengtame stilingame vakarėlyje paaiškėjo, kurios trys moterys pateko į „Martini Royale Casting“ tolimesnį etapą.
Goda Skačkauskaitė, Audronė Bieliauskienė ir Asta Valentaitė
Goda Skačkauskaitė, Audronė Bieliauskienė ir Asta Valentaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Asta Valentaitė

Tris laimingąsias rinko komisija, kurią sudarė Mantas Petruškevičius, Jolanta Sadauskienė, Egidijus Rainys, Aidas Puklevičius ir Daiva Mališkienė.

Komisijos sprendimu kelialapius į tolimesnį etapą laimėjo Asta Valentaitė, Goda Skačkauskaitė ir Audronė Bieliauskienė. Vakaro numylėtinę išrinko ir publika. Ja tapo Ingrida Kazlauskaitė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vakarėlio akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Į „Martini Royale Casting“ atrankos pusfinalį buvo patekusios stilistė Asta Valentaitė, modelis Goda Skačkauskaitė, TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ administratorė Ingrida Kazlauskaitė, aktorė Milda Štakėnaitė, Diana Martinėlė, buvusi TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė.

Deja, ketvirtadienio vakarą vykusiame renginyje negalėjo dalyvauti buvusi TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė, kuri šiuo metu yra Maskvoje, kur filmuojamas TV projektas.

Vakaro metu buvo pristatyti filmukai apie visa dalyves, jos taip pat turėjo atlaikyti vakaro vedėjo Vytauto Rumšo ir komisijos klausimus.

Iš trijų į tolesnį etapą patekusių merginų vėliau batų dizaineris Christianas Louboutinas su komanda išrinks vieną, kuri rugpjūčio mėnesį vyks į finalinius filmavimus Ibizoje. Laimingoji, kuri pasirašys kontraktą su „Martini“ kompanija, paaiškės spalio mėnesį Milane.

Nugalėjusi dalyvė pasirašys 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktą, o savo drabužinę papildys 12 „Louboutin“ batelių bei 12 dizainerių sukurtų suknelių.

Laimėti tikėjosi

Atranką Lietuvoje laimėjusi Asta šią žinią sutiko ramiai, mat tikėjosi patekti į tolimesnį etapą. „Visada reikia tikėtis. Jeigu nesitiki ir nenori, iš viso nereikia dalyvauti. Mano toks požiūris“, – paklausus, ar tikėjosi patekti tarp trijų laimingųjų, sakė A.Valentaitė. Dabar išrinktųjų merginų lauks tarptautinės komisijos vertinimas, kuris, pasak Astos, ir bus pats įdomiausias.

Tačiau moteris taip pat negailėjo pagyrų savo konkurentėms. „Jos visos man pasirodė labai žavios ir gražios. Sveikinu jas vien už tai, kad dalyvavo, sukaupė drąsą ir pasirodė. Jos parodė pasitikėjimą savimi. Susipažinau su jomis, todėl, manau, ir po renginio mes tikrai bendrausime“, – tikino Asta ir nusiavusi garsiuosius „Louboutin“ aukštakulnius išskubėjo namo persirengti. Vakaro linksmybės vėliau persikėlė į Vilniaus klubą „Pabo Latino“.

VIDEO: Lithuania. Asta dalyvauja Martini Royale Casting atrankoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius