Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 07 /17:24

Asta Valentaitė pateko į „Martini Royale Casting“ finalą Milane

Sekmadienį 14 valandą baigėsi balsavimas už merginas, kurios vertos patekti į tarptautinės „Martini Royale Casting“ atrankos finalą Milane. Surinkusi 14764 taškus, į finalą pateko antros grupės lyderė Asta Valentaitė (31).
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Asta Valentaitė

Paskutinę dieną didžiausia konkurencija virė tarp lietuvės ir rumunės Marios Batos, tačiau paskutinėmis valandomis į priekį išsiveržė A.Valentaitė.

„Jau kelis kartus nuo balsavimo pradžios teko gerokai pakovoti, nes dažnai rumunė išsiverždavo į priekį. Tačiau vakar mačiau, kaip rumunai pasispaudė, išplatino daug pranešimų, todėl Maria mane ir aplenkė. Buvome jau kaip ir nusiminę, bet nenuleidome rankų, nuo šiandien ryto susiėmėme ir visi vieningai gana stipriai aplenkėme ją“, – Žmonės.lt džiaugėsi lagaminus besikraunanti Asta. Į Milaną mūsų atstovė išskrenda jau pirmadienį per pietus. Po šios atrankos laimėjimo lietuvei paskambino pats „Bacardi“ prezidentas, pasveikino Asta ir pasakė, kad labai laukia jos atvykstant į Italiją.

Visgi vienas dalykas A.Valentaitei neduoda ramybės – sveikata. Nors moteris džiaugiasi, kad savijauta gerėja, tačiau ryte ji pabudo kamuojama galvos ir skrandžio skausmų. Asta net kreipėsi į vaistininkus, nes prieš tokią svarbią kelionę sveikatos problemos tik pamaišytų. „Bet jau jaučiuosi geriau, atsigaunu. Į Milaną skrisčiau net sirgdama“, – patikino užsispyrimo nestokojanti pašnekovė. Jos nuomone, skausmus galėjo iššaukti stresas, kurio, nori nenori, atrankos ir balsavimo metu teko patirti.

Į Milaną vyksianti Asta neabejoja, kad dabar svarbiausia gerai jaustis, būti puikios nuotaikos ir smagiai praleisti laiką bendraujant tiek su konkurentėmis, tiek su „Martini“ atstovais.

„Martini Royale Casting“ finalas vyks Milane. Jį laimėjusi viena iš keturių finalininkių pasirašys 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktą, o savo drabužinę papildys 12 „Louboutin“ batelių bei 12 dizainerių sukurtų suknelių.

Asta pažadėjo, kad, jei laimės šią atranką, aktyviausiems savo gerbėjams padovanos penkias poras „Louboutin“ raudonpadžių aukštakulnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius