-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Astrologė apie Indrę Burlinskaitę ir Darių Petrikauską: „Dar ne kartą skirsis ir taikysis“

Trečiadienio vakarą laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ premjerinėje laidoje – žadą atimančios staigmenos ir netikėtumai.
Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas
Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmasis netikėtumas lauks laidos vedėjų – Oksanos Pikul-Jasaitienės ir Vitalijaus Cololo. Laidos studijoje tarsi tikra žvaigždė greta jų stos garsioji Kauno ponia Undinė Meilutytė. Savimi pasitikinčios balsu ji imsis narstyti žvaigždžių gyvenimus, o besistumdydama dėl savo, kaip vedėjos, vietos po saule, pažers žodelių Oksanai.

Vitalka, gal gali paaiškinti man ir žiūrovams, ką šita boba veikia mūsų studijoje?“ – teirausis nepatenkinta konkurentės išpuoliais Oksana. „Mieloji, negi dar nesupratai, tu – tai aš jaunystėje! Parodyčiau savo senas nuotraukas, pamatytum, kokia graži buvau kadaise. Kai 1977 metais eidavau Kaune Laisvės alėja, man visi „Žiguliukai“ pypsindavo, vyrai siūlydavos pavežti“, – nostalgiškai porins ponia Undinė.

„Žvaigždžių dešimtuko“ laidoje trijulė imsis svarbios misijos išsiaiškinti, kas laukia garsiausių Lietuvos porų 2015 metais. Žinomi būrėjai, aiškiaregiai ir fenotipologas mėgins numatyti, kaip klostysis porų gyvenimas.

TV3 nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė, Vitalijus Cololo ir Aistis Mickevičius-Undinė Meilutytė
TV3 nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė, Vitalijus Cololo ir Aistis Mickevičius-Undinė Meilutytė

Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, Monika Šalčiūtė ir Ugnius Kiguolis, Žilvinas Grigaitis ir Elle Martin, Ingrida Kazlauskaitė ir Eronas Perezas, Kristina Brazauskienė ir Antanas Butrimas, Mia ir Edgaras Jankauskas, Radži ir Raisa Šarkienė – vienos iš šių porų jau paskelbė apie savo artimus santykius, kitos – tiesiog neišskiriami draugai, trečios – neatvirauja apie draugystės detales. Tačiau visos jos itin domina žiniasklaidą ir visuomenę.

„M. Šalčiūtė ir U. Kiguolis sutars puikiai, tikrai bus geri draugai. Monikos horoskopas panašus į Madonos, taigi, kad ir kas atsitiktų, ji visada bus populiari ir jos karjera klostysis puikiai“, – optimistines prognozes paskelbs Vaiva Budraitytė.

U. Kiguolis, neseniai duodamas interviu TV3 laidai „Ginčas be taisyklių“, į klausimą, kas jį sieja su Monika, atsakė lakoniškai: „Mane poruoja su visomis merginomis, su kuriomis nusifotografuoju“.

Vis dėlto pati Monika interviu šio vakaro „Žvaigždžių dešimtuke“ prisipažins, kad ji su Ugniumi susitikinėja: „Pas mus viskas labai šviežia – mes tiesiog susitikinėjam. Man atrodo, jaučiam vienas kitam simpatiją ir esam daugiau negu draugai. Tikiu meile iš pirmo žvilgsnio, o jam – kaip bus, taip bus,  jis kaip vėjavaikis. Taip, jis labai protingas, daug pasiekęs, bet kojines reikia po jo rinkti visą laiką – toks kaip berniukas.“

Stop kadras/Ugnius Kiguolis ir Monika Šalčiūtė
Stop kadras/Ugnius Kiguolis ir Monika Šalčiūtė

„K. Brazauskienė nėra linkusi į naujas romantines pažintis, ji laikosi tik tų žmonių, kuriuos gerai pažįsta. Taigi visai gali būti, kad ji ir jos buvęs vyras A. Butrimas vėl bus kartu“, – kalbės Vaiva.

„Nesvarbu, kad Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas paskelbė, kad išsiskyrė. Jie dar ne kartą skirsis ir taikysis, pamatysit, po mėnesio jūs vėl kalbėsit apie tai, kad jie kartu“, – prognozuos Vaiva.

O štai Ž. Grigaičiui ir jo žmonai Elei Vaiva pataria būti budriems – jos manymu, iki metų pabaigos ši pora gali išsiskirti.

„Žvaigždžių dešimtukas“ – jau nuo sausio 7 dienos trečiadieniais 19.30 val. per TV3.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaiva Budraitytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaiva Budraitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius